Woonadvies.

Niet te missen op Batibouw 2014

Van 20 februari tot en met 2 maart vindt in Brussels Expo de grootste bouw- en renovatiebeurs van het land plaats. Batibouw verwelkomt honderden standhouders die graag hun nieuwste producten en technologieën aan jou willen voorstellen. Om het je gemakkelijk te maken geven we je alvast enkele aanraders die je niet mag missen op Batibouw.

De Altherma Hybride warmtepomp van Daikin: zuinig en milieuvriendelijk

Het gloednieuwe Daikin Altherma Hybride warmtepompsysteem is de recentste slimme oplossing om de zuinige en milieuvriendelijke warmtepomp-technologie in huis te halen zonder grote breekwerken te moeten uitvoeren. Het is een nagelnieuw intelligent systeem dat het beste uit twee bestaande technologieën samenbrengt door de combinatie van een hoogrendementsketel en een lucht-water warmtepomp (5 of 8 kW) met een ongeëvenaarde energieprestatie. Het systeem bestaat uit een invertergestuurde buiten-unit die warmte onttrekt aan de buitenlucht en een binnen-unit met geïntegreerde hoogrendementsketel die zowel radiatoren als sanitair water kan verwarmen tot zeer hoge temperaturen.

Te bezichtigen in paleis 12, stand 313. Richtprijs: ongeveer 6.000 euro, exclusief btw en installatiekosten.

 

Boretti bakoven: semi-professioneel en razendknap!

Goed nieuws voor de hobbykoks onder ons. Boretti lanceert op Batibouw de gloednieuwe XXL semi-professionele bakoven (type BPO-75). Deze oven valt meteen op door zijn indrukwekkende gestalte. Want waar de standaard oven 60 cm breed en hoog is, pakt de Boretti BPO-75 uit met een breedte van 75 cm én een hoogte van 70 cm. Goed voor een netto bakvolume van maar liefst 123 liter! Om deze grote ruimte snel en gelijkmatig te kunnen verwarmen, is het toestel voorzien van de Doppia Ventola techniek, waarbij twee heteluchtventilatoren de warmte doeltreffend verspreiden.

Te bezichtigen in paleis 11, stand 507. Catalogusprijs: 2.290 euro, exclusief btw en recupel.

 

Delta Dore app: draadloze domotica in combinatie met smartphone of tablet

Draadloze domoticatoepassingen besturen vanop afstand met smartphone of tablet? Met de nieuwe applicatie tilt Delta Dore flexibiliteit naar een hoger niveau en biedt zo controle op maat van elke levensstijl … Aangezien de applicatie op elke smartphone of tablet kan worden geïnstalleerd, kan elke bewoner genieten van het gebruiksgemak en de vrijheid van dit gepersonaliseerde systeem, zonder dat hierbij de veiligheid in het gedrang komt.

Te bezichtigen in paleis 9, stand 200. Richtprijs app: gratis, de gateway kost 498 euro, exclusief btw.

 

Praktische info

Batibouw 2014

Data: Van 20 februari tot en met 2 maart 2014

Adres: Brussels Expo – Belgiëplein 1, 1020 Brussel

Toegang:

  • Tickets online – 11 euro/dag
  • Tickets kids online – 5,5 euro/dag
  • Toegang publiek – 12 euro/dag
  • Kinderen 6-12 jaar – 6 euro
  • Toegang professionele dagen – 40 euro (twee eerste dagen)
07/02/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Dossier: zes verbluffende voorbeelden van duurzame herbestemming
Volgende artikel
Genieten van een wintervakantie, dat kan in deze prachtige design berghut