Woonadvies.

Niet te missen: de vt wonen&design beurs!

vt wonen&design beurs

Elk jaar verheugen de interieurliefhebbers en -professionals van de Lage Landen zich op het grootste woonevenement van Nederland, en ook dit jaar kijken ze alweer reikhalzend uit naar de vt wonen&design beurs (die vorig jaar nog ‘Woonbeurs’ heette). Is interieur je beroep, of ben je gewoon op zoek naar inspiratie of stijladvies voor je huis? Houd 29 september tot en met 4 oktober dan alvast vrij in je agenda, want op die dagen is de RAI in Amsterdam jouw ‘place to be’!

Laat je persoonlijke route uitstippelen

vt wonen en design beursDe vt wonen&design beurs is het moment bij uitstek om de mooiste interieurmagazines in levenden lijve te ervaren, bekende interieurontwerpers aan het woord te horen en zo de leukste woonideeën op te doen voor je woning. Zit je met specifieke vragen om je huis stijlvol aan te kleden? Vertel de adviseurs bij de ingang wat je vragen zijn en ze stippelen een persoonlijke route voor je uit. Ruim tweehonderd toonaangevende interieurmerken, -ontwerpers, -architecten en -magazines zullen dit jaar op de vt wonen&design beurs aanwezig zijn om al je woonvragen te beantwoorden.

Drie woonwerelden om te ontdekken

Zet je schrap, want dit jaar huisvest de vt wonen&design beurs maar liefst drie woonwerelden om je te informeren en te inspireren!

De vtwonen-hal

Heb je altijd al willen weten wie de makers zijn van al die prachtige reportages in vtwonen? In de vtwonen-hal staan ze je op te wachten voor een gezellige babbel. Laat je tussen de gesprekken door inspireren door het vtwonen-huis – dit jaar helemaal gewijd aan Scandinavisch wonen – en het inspiratiehuis van woonmagazine Ariadne at Home. Dat pakt dit jaar trouwens uit met een heuse pop-up-B&B!

De wonen-in-stijl-hal

Laat je dit jaar overspoelen door luxe en laat je verbazen door de meest exclusieve designobjecten in de gloednieuwe wonen-in-stijl-hal. Interieurontwerper Roelfien Vos zorgt er persoonlijk voor dat het XLUX Wonen & Leven-paviljoen zeker een bezoekje waard is. Vergeet ook geen kijkje te nemen in het prachtige woonhuis van WONEN Landelijke Stijl: 180 vierkante meter pure inspiratie voor alle ruimtes in en rondom je huis!

De designhal

Op zoek naar enkele pronkstukken voor je interieur? In de designhal zetten gerenommeerde designmerken uit Nederland en België hun topcreaties in de schijnwerpers. En natuurlijk zijn de ontwerpers zelf ook van de partij. Altijd al eens een praatje willen slaan met Sjoerd Vroonland, Pepe Heykoop of Nanne Schuiveling? Dit is je kans!

Vergeet je tickets niet te bestellen!

vt wonen & design beursDe vt wonen&design beurs vindt plaats van 29 september tot en met 4 oktober in de Amsterdam RAI. Wil je dit grootse woonevenement voor geen goud missen? Bestel nu je tickets!

 

14/09/2015

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Waarom onderhoud van je ventilatiesysteem écht nodig is
Volgende artikel
Een hippe en onderhoudsarme vloer met retro vinyltegels