Woonadvies.

Mookum innovatief design: hulp in huis!

Verlies jij steeds je sleutels? Mis je verse kruiden bij je maaltijden? We stellen twee innovatieve design producten van ‘Friends of Mookum’ voor die voor beide problemen een handige oplossing bieden!

Sparrow Keyring

Iedereen kent het probleem wel: je wil thuis vertrekken en plots zijn je sleutels nergens te vinden. Je zoekt je gek en uiteindelijk vind je ze op de meest onlogische plaats. Maak komaf met dit probleem dankzij de “Sparrow Keyring”. Hang de mus aan je sleutels, deze sleutelhanger gaat overal met je mee. Als je thuis komt plaats je de mus in het vogelhuisje. Wil je weer vertrekken? Je sleutels zijn veilig bewaard in het vogelhuisje.

Dit design product is een ontwerp van Qualy. Het product behoort tot de producten van “Friends of Mookum”.

Herb Garden

Elk gerecht smaakt lekkerder met verse kruiden, dat is een feit. Met de “Herb Garden” in je keuken heb je een eigen kruidentuin op de vensterbank. Plaats kruidenplantjes in de Herb Garden. Deze speciale houder heeft zelfs een apart vakje aan de zijkant met een schaar! Zo kan je een snelle doordeweekse maaltijd of een uitgebreid diner met familie en vrienden kruiden met verse kruiden uit je eigen kruidentuintje.

Dit product is een design van Royal VKB. Het product behoort tot de producten van “Friends of Mookum”.

Friends of Mookum

Beide producten werden geselecteerd door het Mookum design team voor de unieke kwaliteiten. De producten die behoren tot “Friends of Mookum” zijn producten van topmerken in de industrie. Mookum is een online platform waar designers en consumenten elkaar ontmoeten. Een eiland van innovatief design en lifestyle producten die afgestemd zijn op de behoeften van de consument.

Je kan deze handige design producten kopen via  de Mookum webshop of winnen via onze wedstrijd!

29/05/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Vaatwasser inbouwen: stappenplan
Volgende artikel
Zelf een trendy poef maken