Woonadvies.

Gasverwarming en mobiele toestellen

Jij zegt propaan, wij zeggen duurzame energie! Propaangas is namelijk een zeer milieuvriendelijke energiebron. Maar wist je dat er ook heel wat handige mobiele gasapparaten bestaan waarvoor je propaangas kan gebruiken? Gasverwarming op zijn best!

Gasbarbecues

Gasbarbecues staan voor praktisch, eenvoudig en efficiënt barbecueplezier. Van kleine tafel gasbarbecue geschikt voor pick nick of kampeeravonturen, tot een ware buitenkeuken met een gasbbq met vier branders: alle toepassingen zijn mogelijk.

Gaskachels en gasverwarming

Er bestaan ook propaankachels en bijverwarming op gas voor de bijverwarming van kleine ruimtes tijdens koude winterdagen. De gaskachel kan je aansluiten op propaangasflessen of op een gastank, naargelang jouw verbruik. Net zoals de volledige installatie op propaangas, is dit type bijverwarming gas zeer geschikt om passiefhuizen extra te verwarmen bij zeer koude buitentemperaturen. Zo hoef je geen aardgasaansluiting te financieren, en huur voor tellers of distributiekosten kan je eveneens omzeilen. Je betaalt enkel de jaarlijkse huur voor de gastank en het bedrag voor de gaslevering.

Terrasverwarming

Met bijkomende terrasverwarming kan je lang en in alle comfort genieten van jouw tuin of terras. Niet alleen op kille zomeravonden, maar ook in de winter geniet je van de buitenlucht met terrasverwarming gas. Er bestaan verschillende modellen terrasverwarmers op gas, variërend van de klassieke terrasverwarmer tot de gezellige Ambiance Flame of Sunwood Outdoor die de charme van vlammetjes op jouw terras brengen. Hou je meer van een strakke vormgeving? Dan kan je kiezen voor het sobere, witte design van de CosyWhite terrasverwarmer op gas. Tot slot zijn er nog de Primaeva terrasverwarmers.

Onkruidbestrijding

Wist je dat je ook eenvoudig propaangas kan gebruiken om onkruid te verbranden op opritten, terrassen, muren en kleine oppervlakten? Met de handbrander of de weed burner onkruidbestrijding techniek verwijder je onkruid op een natuurvriendelijke manier.

Gaskookplaten

Met gaskookplaten is jouw keuken gezonder en sneller. Bovendien kan je meer tijd met jouw gasten doorbrengen.

Gasbranders

Gasbranders en gaspitten zijn ideaal om te koken voor jeugdkampen of andere evenementen.

Campingaz

Voortaan kampeer je in stijl met het compacte ‘3 in 1 Grill Stove’ kooktoestel! Met deze campingaz toepassing kan je namelijk zowel grillen, bakken als koken. Deze drie kookfuncties zijn mogelijk door de hoge brander van het gastoestel. Maar dat zijn niet de enige troeven van de ‘3 in 1 Grill Stove’. Het ontwerp is namelijk compact en makkelijk en veilig te vervoeren. Daarnaast blinkt de Grill Stove uit door haar kookoppervlak van 645 vierkante centimeter en haar geïntegreerde vetopvangbak, die beide ook makkelijk kunnen worden schoongemaakt. De 3 in 1 Grill Stove werkt op Campingaz-gascilinders die wereldwijd bij vele winkels verkrijgbaar zijn.

10/02/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
De origineelste badkameraccessoires
Volgende artikel
Waarom kiezen voor verwarming op propaangas?