Woonadvies.

Milaan meubelbeurs – Salone Del Mobile 2012

Goed nieuws voor liefhebbers van meubeldesign: Salone Del Mobile opent van 17 tot 22 april haar deuren in Milaan. Dit is dé kans om meubel trends te ontdekken en decoratie ideeën op te snuiven.

Salone Del Mobile 2012: een internationaal succes

De meubelbeurs is zowel gericht op professionelen, architecten en decorateurs als op het grote publiek en staat wereldwijd bekend als dé referentiebeurs bij uitstek voor decoratie en design. Ieder jaar trekt het bezoekers aan vanuit alle hoeken van de wereld. Hier moet je gewoon zijn als je op zoek bent naar nieuwe trends en concepten of als je professionele contacten wil leggen.

Een beetje geschiedenis

De beurs werd voor de eerste maal georganiseerd in Milaan in 1961 door een selecte groep industriëlen met als doel om Italiaanse meubelen op de kaart te zetten. Italiaanse meubels en accessoires hebben zo stilaan hun weg gevonden naar de rest van de wereld en staan nu nog steeds bekend om hun uitzonderlijke design en kwaliteit. Nu staan er op de beurs exposanten van over de hele wereld.

Salone Del Mobile 2012: Praktisch

  • Wanneer: van 17 tot 22 april 2012 – Voor het grote publiek enkel open op zaterdag 21 en zondag 22 april
  • Openingsuren: van 9u30 tot 18u30
  • Waar: Fiera Milano, Rho
  • Toegangsprijs: 36  euro voor twee personen, 41 euro voor een familieticket (geldig voor 2 volwassenen en een kind -18), 18 euro voor studenten. De tickets zijn verkrijgbaar aan de ingang van de beurs op 21 en 22 april. De toegangsprijs voor professionelen is afhankelijk van het aantal toegangstickets die men aanvraagt. Professionals kunnen hun tickets online bestellen.
  • Website: http://www.cosmit.it/en
21/03/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Wereldwaterdag voor minder waterverbruik!
Volgende artikel
Grasmaaier onderhoud: zo doe je het!