Woonadvies.

Meer groen in huis met Mookum

Je wil meer groen in huis, maar hebt weinig plaats? Mookum biedt een innovatieve oplossing: de Sky Planter. Met deze design bloempot bespaar je ruimte én water!

Sky Planter

Stimuleer de groene omgeving in je woning – zonder aan vloeroppervlak in te boeten – met de Sky Planter. Dit innovatief design product verslaat de zwaartekracht! Inderdaad, de Sky Planter bevestig je aan het plafond. Doordat deze handige Sky Planter omhoog hangt, bespaar je heel wat ruimte. Naast ruimte bespaar je ook water. Potplanten verliezen namelijk vaak water door verdamping. Bij de Sky Planter is dit niet waar. Dankzij het uniek reservoir voedt de Sky Planter geleidelijk water aan de wortels van de plant. Hierdoor verdampt er een minimum aan water.

Dit product van Boskke is een product van “Friends of Mookum“.

Spring gieter

Geef de planten in je Sky Planter water met de vrolijke gieter: Spring. De gieter bestaat uit kunststof en kan ruim 1liter water bevatten. De gieter heeft een handig design met een grote vulopening en een smalle schenkteut. Deze kleurrijke gieter werd ontworpen door Robert Bronwasser.

Dit product van Goods is een product van “Friends of Mookum“.

 

Waag je kans & Win Mookum design producten

Mookum is een designplatform waar designers en jonge ontwerpers in contact worden gebracht met de consument. Mookum gelooft in jong en creatief talent en richtte daarom dit platform op. Naast een webshop met innovatieve design en lifestyle producten, kunnen consumenten de designers uitdagen om een nieuw product te ontwikkelen. De consument creëert zo een oplossing voor zijn probleem.

Wil jij deze innovatieve design producten in huis? Neem deel aan onze Mookum-wedstrijd en maak kans op deze design producten!

27/05/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Wegdromen in je zomerse hangmat
Volgende artikel
Gipsplaten tegen de muur plaatsen