Actua

Matt Damon verkoopt zijn woning voor 20 miljoen dollar

De luxe villa van Matt Damon op Miami Beach staat te koop voor 20 miljoen dollar. We gingen een kijkje nemen…

Matt Damon verkoopt zijn huis

De Amerikaanse steracteur werd bekend bij het grote publiek door zijn vertolkingen in onder meer Ocean 11, Good Will Hunting en The Bourne Identity. In 2005 kocht hij een optrekje aan het strand van Miami van 1.180 vierkante meter. Nu staat deze woning te koop.

Je kan deze woning niet krijgen voor een prikje, Matt Damon vraagt namelijk 20 miljoen dollar, oftewel 17.000 dollar per vierkante meter. Daarmee mikt hij dus op een fikse winst, want in 2005 betaalde de filmster 14,5 miljoen dollar voor de aankoop van het pand.

Luxe villa aan Miami Beach

Wat krijg je voor 20 miljoen dollar? De gelukkige koper zal beschikken over een domein met zeven slaapkamers en tien badkamers. Zin in een filmavondje? Dan moet je in de privé cinema zijn. Of wil je liever pootje baden? Daarvoor is er het privé strand of een heel ruim privé zwembad. Feestjes houden doe je op het terras of op het dak, dat ook een adembenemend zicht biedt op de baai van Miami Beach.

En waar trekt Damon naartoe? Los Angeles, waar hij een woning kocht voor meer dan 10 miljoen in de Pacific Palisades-wijk. Dat is niet zo ver van zijn boezemvriend en filmregisseur Ben Affleck.

07/06/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Zuiderse slaapkamer ideeën voor een zomers gevoel
Volgende artikel
SMEG 500: de perfecte mix tussen Fiat & SMEG