Woonadvies.

Maison, Jardin & Loisirs Bouwbeurs

Klaar voor dé bouwbeurs van Wallonië? Van 11 tot 19 februari wordt Charleroi Expo omgetoverd tot de ‘Maison, Jardin & Loisirs’ bouwbeurs 2012.

Dé bouwbeurs van Wallonië

300 partners en bedrijven uit de bouwsector zullen je verwelkomen op hun stand op het Maison, Jardin & Loisirs bouwsalon. Zo kan je negen dagen lang inspiratie opdoen voor jouw bouwplannen, renovatieplannen en voor decoratie en inrichting van zowel huis als tuin. De laatste nieuwe woontrends, nieuwe technologieën, handige diensten en informatie over energiepremies en de financiële aspecten van bouwen of verbouwen: bij de bouwbeurs ‘Maison, Jardin & Loisirs’ vind je het allemaal!

Special events

Er zijn ook enkele special events aangekondigd. Zo zijn er verschillende demonstraties oude stoelen voeren en van elektrische fietsen. Er is een tuin gecreëerd voor ontspanning, petank en pastis. Je kan zumba lessen volgen en ook aan eten en drinken zal het niet ontbreken.

Salon Maison, Jardin & Loisirs praktisch

Toegangstickets kosten 6 euro, een tweede kaartje krijg je er dan gratis bij. Studenten, groepen en senioren betalen 4 euro. Onder de 12 jaar mag je gratis mee naar binnen. Donderdag 16 februari is de dag van de vrouwen, zij krijgen dan gratis inkom. Vrijdag 17 februari staat er een nocturne op het programma, de bouwbeurs zal dan open zijn tot 21 uur.

02/02/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Badkamers met tadelakt, mortex en polyester
Volgende artikel
Heerlijke herbestemming – renovatie architectuur