Woonadvies.

Lifestyle beurs: Tuin en Kasteel 2013 | Win gratis tickets

Dit jaar organiseert Unizo Beveren voor de 4de keer de lifestyle beurs “Tuin en Kasteel”. De beurs gaat door van 9 tot 12 mei 2013, te Beveren op het prachtige domein Cortewalle.

Tuin en Kasteel 2013

Voor het eerst gaat de lifestyle beurs “Tuin en Kasteel” door op het domein Cortewalle, langs de N70. Het gemeente bestuur stelde het centrale park met waterburcht ter beschikking, waarmee aangetoond wordt dat het evenement op de volledige steun van gemeente Beveren mag rekenen.

Het domein is 10ha groot, in de tuinen rond het kasteel worden pagodetenten opgesteld. Je kronkelt via het houten wandelpad langs de uniforme witte tenten met zaken zoals antiek, interieur, bloemen, tuinarchitectuur, luxeartikelen voor binnen en buiten

Win gratis tickets “Tuin en Kasteel 2013”

Heb je vooral interesse in de luxartikelen voor binnen en buiten? Neem dan zeker een kijkje op de stand van Equano. Bij Equano zijn ze gespecialiseerd in wellness & sauna. Ontdek hoe jouw welness-droom werkelijkheid wordt!

Wil je graag gratis naar “Tuin en Kasteel”? Breng dan een bezoekje aan de toonzaal van Equano om kans te maken op gratis tickets!

Dit 2-jaarlijks event is een gezellig en feestelijk gebeuren. Geef je ogen de kost

Praktische informatie “Tuin en Kasteel”

  • Data en openingsuren: Tuin en Kasteel 2013 vindt plaats tijdens het Hemelvaartweekend van 9 tot en met 12 mei 2013. De lifestyle beurs is dagelijks open voor bezoekers van 13u30 tot 19u
  • Locatie & bereikbaarheid: het domein van het kasteel Cortewalle, Vesten te Beveren, langs de N70. Parkeergelegenheid is er op de grote parking Ter Vesten, 300m van de grote markt. Op 50m van de ingang is er een bushalte!
  • Tickets: Een toegangsticket kost €5 euro, kinderen tot 12 jaar mogen gratis binnen. (Hierboven lees je hoe je gratis tickets kan winnen)
06/05/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Tuinonderhoud: groen gras tijdens heel de zomer
Volgende artikel
Wat kan ik vandaag bouwen met een bouwbudget van 200.000 euro?