Woonadvies.

Kleine woning. Klein budget. Groots uitzicht!

De stijgende vastgoedprijzen, de economie en de bankencrisis, strengere energienormen, … Allemaal goede redenen om kleiner te gaan wonen. Wil je echter vermijden dat je het gevoel krijgt van opgesloten te zitten in een kleine ruimte? Bouw jouw kleine woning dan op het water!

Ontdek The Float House Inn

Carsten Ginsburg, de eigenaar van de woonboot, kocht de boot enkele jaren geleden voor amper 1 dollar. De boot was 25 jaar geleden namelijk gezonken, terug opgehaald om vervolgens ergens weg te rotten over de jaren heen. Carsten ontfermde zich over het project en toverde het om tot een prachtige woonboot.

Al het hout dat zich nog op of aan de boot bevond, was na al die jaren intussen rot. Door herwonnen materialen te gebruiken die hij in de wijde omgeving vond bij verlaten boshutten en trailers van houthakkers. Het resultaat is The Float House Inn dat aangemeerd ligt in Bella Coola aan het Great Bear rif in British Columbia, Canada.

Ga je op reis naar Canada? Dan kan je een verblijf boeken in The Float House Inn en kan je zelf ervaren hoe het voelt om klein te wonen. Claustrofobie zal je er echter niet ervaren. Van overal in de boot heb je immers een wijds uitzicht over het prachtige meer en op de imposante Canadese bergen.

Als we je één tip mogen geven indien je ervoor kiest klein te bouwen: kies dan voor een locatie die minstens even prachtig is als die van The Float House Inn!

Eigenaar & foto’s: Carsten Ginsburg // Bella Coola Canada

 

11/09/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Je trap bekleden: wat zijn de mogelijkheden?
Volgende artikel
Een magische badkamerinrichting – Halo van Sanijura