Woonadvies.

Wonen in een huisje van 15 vierkante meter? Dat doe je zo

In London staat een klein huisje te koop van amper 15 vierkante meter. Op deze geringe vierkante meters vind je een keuken, badkamer, salon en zelfs een verdiep met slaapkamer. Ben je benieuwd hoe ze deze wel erg kleine woning toch optimaal konden inrichten? Je leest het hier!

Klein wonen in London

Vastgoed is gegeerd, zeker in London. Het kleine huisje van nog geen 15 vierkante meter heeft een prijskaartje van £ 275,000 of € 343 000. Het huisje is gelegen in het hartje van Barnsbury en werd op een zeer creatieve manier ingericht. In deze kleine ruimte vind je namelijk alles wat je nodig hebt om op een deftige manier te leven: keuken, slaapkamer, badkamer en zélfs een salon.

Kleine woning inrichten

Ondanks dat je op het aanrecht moet klimmen om de slaapkamer te bereiken, werd alle ruimte in het huisje dus optimaal benut.

Op het gelijkvloers vind je het fornuis en het aanrecht: dit vormt de keuken.

Een eindje verderop staat er een tafeltje met twee stoelen, we stellen dat dit de eetkamer is.

Daarnaast vind je twee comfortabele zeteltjes die de woonkamer vormen.

Als je vervolgens de trap op gaat, kom je in “the master bedroom”.

Voor we het vergeten is er ook een kleine badkamer met een toilet en een douche. Goed nieuws voor mannen die ’s morgens altijd tijd tekort hebben: je kan vanuit de douche meteen naar het toilet gaan. We raden wel aan om dit enkel voor behoefte nummer 1 te doen en dus niet voor nummer 2.

Tips nodig voor het inrichten van een kleine woning?

10/09/2014

Uw vragen of opmerkingen bij dit artikel

Vorige artikel
10 idées pour customiser des objets IKEA pour une chambre d’étudiant
Volgende artikel
Je trap bekleden: wat zijn de mogelijkheden?