Woonadvies.

Je balkon inrichten tot een gezellige zomerse spot!

Hoog boven de grond, weg van het lawaai, de stress en de priemende ogen, een eigen gezellige plek. Richt je balkon in tot een gezellige, knusse plek om heerlijk te ontspannen!

Je balkon inrichten met kleur

Gebruik kleurrijke elementen om je balkon in te richten. Kleur geeft je balkon meteen meer uitstraling. Op een kleurrijk balkon kan je heerlijk weg dromen, je eigen zomers eiland. Breng kleurrijke accenten aan met een buitentapijt, kussens en enkele plantjes. De omgekeerde aanpak werkt ook, kies voor kleurrijk meubilair!

Onthaasten op het balkon

Maak van je balkon een plek om te ontspannen na een zware dag. Een lounge hoekje doet meteen zijn werk. Dankzij het gezellig buitentapijt volstaat het om enkele grote kussens tegen de balustrade te leggen. Natuurlijk doet een lounge hoekzetel ook wonderen. Zolang het een heerlijke plekje is waar je, je gedachten kan laten varen!

Warm en gezellig balkon

Met hout kan je de sfeer op het balkon een warme touch geven. Kies voor een houten vloer, een houten bank of een houten tafel. Hout geeft je balkon een natuurlijke uitstraling en voelt warm aan. Naast hout kan je ook met enkele kaarsjes, een goed glas wijn en een straf boek de gezelligheid op het balkon opdrijven.

23/05/2013

Vragen en opmerkingen

S
Stefanie

Bijna 2 weken terug heb ik onderstaande vraag op jullie forum gesteld. Helaas heb ik nog geen reactie ontvangen. Kunnen jullie mij helpen?

Bij het artikel ‘Je balkon inrichten tot een gezellige zomerse spot’ heb ik een leuk bont gestreept kleed gezien. Ik zou graag willen weten waar ik het kan kopen.

    IT
    Iwonen Team

    Beste Stefanie,

    check je mailbox even. We hebben je intussen een antwoord gestuurd op jouw vraag.

    Veel succes!

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Zelf een sauna plaatsen
Volgende artikel
Snel je huis verkopen? Dat kan vanaf nu