Actua

Je appartement inrichten? Haal inspiratie in series: The Big Bang Theory

Fans van The Big Bang Theory kennen het appartement van Sheldon en Leonard vast en zeker. Ook het appartement van hun buurvrouw Penny heeft nog weinig geheimen. We nemen de appartementen onder de loep!

Appartement inrichten: het grondplan

Op het grondplan zien we een schets van de appartementen van zowel Sheldon en Leonard als dat van Penny. Voor de duidelijkheid: links zie je het appartement van Penny met een woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer, rechts het appartement van Sheldon en Leonard met een woonkamer, keuken, bureau, twee slaapkamers en een badkamer.

Appartement inrichten: de woonkamer

Bij beide appartementen kom je binnen in de woonkamer. Hier staat telkens de zetel centraal. Het grootste deel van de scènes speelt zich dan ook af in de woonkamer, voornamelijk die van Sheldon en Leonard. We zien een duidelijk verschil in inrichting van beide woonkamers. Terwijl Penny eerder vrolijke kleuren gebruikt en een moderne inrichting, is de woonkamer van Sheldon en Leonard eerder klassiek en landelijk ingericht.

Woonkamer van Penny:

Woonkamer van Sheldon & Leonard:

Appartement inrchting: de slaapkamers

Terwijl de slaapkamers van Sheldon en Leonard redelijk klassiek zijn ingericht, zien we hier ook weer een duidelijk verschil met de slaapkamer van Penny. Haar slaapkamer is namelijk een stuk kleurrijker en logischerwijs ook vrouwelijker ingericht.

Slaapkamer Sheldon:

Slaapkamer Leonard:

Slaapkamer Penny:

 

28/08/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Ervaringen van dhr. en mevr. Matthijs met sleutel-op-de-deur bouwen
Volgende artikel
Hoe verwijder je veilig een gebroken ruit?