Woonadvies.

Interieurtips: klein appartement inrichten – Michael Pozner, NYC

Vandaag nemen we een kijkje in het kleine appartement van Michael Pozner te New York City. Samen met Darrick Bowoski, creatief directeur bij Jordan Parnass Digital Architecture, creëerde hij heel wat ruimte in zijn kleine appartement van 46,5 m2. Ontdek hoe Michael zijn klein appartement optimaal heeft ingericht! Doe inspiratie op om het interieur van je kleine appartement in te richten.

Michael Pozner is een gerenommeerd business consultant. Mits hij op zelfstandige basis werkt heeft hij nood aan een eigen bureau. Zijn appartement toverde hij om tot woon- en werkplek dankzij heel wat opbergruimtes.

Ruimte creëren

Samen met Darrick ging Michael opzoek naar ongebruikte ruimte. Het idee dat hier achter schuilt? Zoveel mogelijk ruimte gebruiken en overal waar mogelijk opbergruimte creëren. Het resultaat is dit kleine appartement gevuld met meer dan 50 op maat gemaakte kasten.

Verborgen ruimte tot opbergruimte

Wil je zelf op zoek naar opbergruimte in je klein appartement? Start met een verkennende demo. Zo vond Michael 76.2 cm ‘dode ruimte’ achter de muur in zijn slaapkamer. Deze ruimte werd omgebouwd tot een vloer-tot-plafond hoge wit gelakte opbergkast.

Verloren ruimte optimaal benutten

Daarnaast kan je ook met verloren ruimtes werken. Zo is elke trede van de trap naar Michael Pozner’s slaapkamer een opberglade. Achter dezelfde trap vind je ook nog eens een kast. Michael’s advies is om ruimte te vinden en er een nieuwe opbergruimte van te maken. Je moet proberen zoveel mogelijk voort te bouwen op de verloren ruimte die gecreëerd is, zoals bijvoorbeeld de traplades!

30/07/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Maak zelf een lounge zitzak
Volgende artikel
ING vastgoedrapport: ‘Woningprijzen zullen 15% dalen’