Actua

Interieuradviseurs verenigen zich in ROOM7

Ben jij interieurvormgever, interieurarchitect, decorateur, kleuradviseur of vastgoedstylist? Dan kan je vanaf nu terecht bij ROOM7, het netwerk voor professionele interieuradviseurs.

Zelfstandige interieuradviseur met vragen

Als zelfstandig interieuradviseur krijg je regelmatig te kampen met dezelfde hindernissen en vragen. Omdat in België een gemis is aan een organisatie waar professionals uit de interieursector terecht kunnen, is er nu ROOM7. Hier kunnen alle interieuradviseurs terecht bij collega’s om vragen te stellen en eigen ervaring en kennis te delen.

Nauwe samenwerking met andere professionals

Advies, inspiratie en ideeën uitwisselen, deze kruisbestuiving werkt aanstekelijk en resulteert in een win-winsituatie. Het netwerk wil bovendien de interieuradviseurs ook meer zichtbaar maken naar de buitenwereld en een nauwere samenwerking creëren met andere professionals in de sector.

Lid worden van ROOM7

Om de twee maanden komen de leden van ROOM7 samen rond vastgestelde thema’s die eigen zijn aan de sector. Er zullen bijvoorbeeld prangende vragen worden behandeld als: “Hoe kan ik klanten werven?”, “Hoe kan ik meer naamsbekendheid verwerven?” en “Waaruit bestaat het werk van een interieurstylist?” Daarnaast worden er ook extra activiteiten georganiseerd zoals bedrijfsbezoeken, workshops en beursbezoeken.

Ben jij een creatieve professional met een btw-nummer en wil jij lid worden van ROOM7? Neem dan contact op via room7@skynet.be! Wens je meer informatie? Neem dan zeker een kijkje op de Facebookpagina: https://www.facebook.com/room7netwerkvoorinterieuradviseurs

22/11/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Ontdek het Groene Huis & onze tips om energie te besparen
Volgende artikel
Kerstdecoratie voor gezellige en warme feestdagen – Kerst 2014