Actua

Het perfecte Vaderdag cadeau!

Zondag 9 juni 2013 is het Vaderdag, een dag om alle papa’s te verwennen. Net als met Moederdag is het moeilijk om het juiste cadeau te kiezen. Je kan natuurlijk, net als Beyoncé, een vliegtuig kopen voor Vaderdag, past dat niet in je budget? Enkele leuke ideeën om je “coole daddy” gelukkig te maken.

Origineel Vaderdag cadeau

Anders dan met Moederdag kom je er niet gemakkelijk van af met een bosje bloemen. Voor je vader koop je een ruig, grappig en nuttig cadeau. Je kan hem verwennen met een boormachine, enkele schroeven of een grasmaaier, maar er zijn ook originelere mogelijkheden.

Team papa

Om je vader op deze bijzondere dag te bedanken laat je hem zien hoe speciaal hij is. Geef hem een ingelijste foto van zijn team (mama & kids). Het team is je vaders belangrijkste bezitting. Deze foto zal dan ook onmiddellijk een plaats krijgen in zijn werkplaats!

Barbecue en toebehoren

Zoals we allemaal weten houden mannen van barbecueën. Zodra ze achter deze rokende rooster kruipen voelen ze zich op en top man. Geef je vader zijn eigen barbecue of, als hij deze al heeft, handige toebehoren voor tijdens het barbecueën. Dit kan bijvoorbeeld een toffe barbecueschort zijn met een originele opdruk of spatels. Het kan natuurlijk ook een combinatie zijn van de twee (of drie).

Vaderdag cadeau voor de nieuwe man

Hoor je het je vader al zeggen: “Ik kan wel een paard op!” Wél met deze “i-could-eat-a-horse” pasta-lat kan hij de pasta perfect afmeten bij paardenhonger. Daarnaast is het ook mogelijkheid om pasta af te meten voor een kinderportie of portie voor man of vrouw. Het paard staat gelijk aan pasta voor 4 personen. Deze lat is trendy en enorm praktisch.

Bakt jouw vader ’s morgens graag een ei? Met deze Sunny-Side-Up ei-vormer wordt eieren bakken een plezier. Een origineel en grappig cadeau en bovendien gemakkelijk in gebruik. Verzeker je vader van een vrolijke morgen met een zonnig ei!

Zelf een Vaderdag cadeau maken

Het origineelste cadeau is natuurlijk een cadeau dat je zelf maakt. Ontdek onze DIY Fiches en doe inspiratie op om zelf een Vaderdag cadeau te maken!

28/05/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Grond kopen? Bouwgrondprijzen 2013
Volgende artikel
Vaatwasser inbouwen: stappenplan