Woonadvies.

Genieten van een wintervakantie, dat kan in deze prachtige design berghut

Aangezien vandaag de Olympische Winterspelen in Sochi officieel starten, zitten ook wij met ons hoofd in de sneeuw. En als we dan toch naar de sneeuw gaan, verblijven we het liefst zo comfortabel mogelijk. In deze design berghut bijvoorbeeld.

Genieten in een design berghut

In het Noorse stadje Geilo vind je een prachtige berghut die gebouwd werd door Reiulf Ramstad Arkitekter. Het design vakantiehuis zet een hedendaagse vertaling neer van de lokale bouwtechnieken. De woning is gebouwd met hout dat doorheen de tijd zal vervagen tot grijs patina. Hierdoor zal het gebouw zich op een natuurlijke wijze in de omgeving mengen.

We nemen een kijkje in de berghut

Deze design berghut heeft vier slaapkamers, een apart woon- en eetgedeelte met daarbij nog een jeugdlounge en een mezzanine voor de kleinsten. Binnen wordt er op een gevarieerde manier gebruik gemaakt van verschillende niveaus. De keuken vormt het middelpunt van het huis, als je verder stapt kom je op het verhoogde woon- en eetgedeelte. Naast al deze luxe, heb je ook een prachtig uitzicht over de natuur.

Inspiratie: designboom.com – Foto’s: Soren Harder Nielsen

07/02/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Niet te missen op Batibouw 2014
Volgende artikel
Zelf een mobiele keukenkast maken in 7 stappen