Actua

FACQ opent XXL showroom voor particulieren én professionals

Na de opening van de nieuwe showroom in Roeselare een tijdje terug, opent FACQ nu een nieuwe vestiging in Brugge. Deze prachtige, nieuwe showroom is opgedeeld in twee delen: één voor particulieren en één voor professionals. Naar eigen zeggen is het filiaal in Brugge het mooiste uithangbord van de groep.

Wat kan je verwachten bij FACQ in Brugge?

De showroom in Brugge bestaat uit verschillende zones. Wanneer je het onthaal voorbij wandelt, kom je in een exporuimte. Hier worden enkele badkamers voorgesteld volgens de vier stijlen van FACQ: cottage, metropolitan, retro en classic.

Daarna volgt er een zone met de verschillende badkamerelementen. Deze worden per assortiment voorgesteld opdat de bezoeker de producten gemakkelijk kan vergelijken. Een ander voordeel van dit opgedeelde assortiment is dat je in één opslag vindt wat je zoekt.

Vervolgens is er ook nog een didactische zone, een zone voor budgetvriendelijke badkamers, een keukenzone en als laatste de zone gewijd aan verwarmingsoplossingen en hernieuwbare energie: “Het Groene Huis”.

Specialist op vlak van sanitair en verwarming

Het Belgische familiebedrijf FACQ is sinds jaar en dag de specialist bij uitstek op vlak van badkamers, verwarming en energiebesparing. Het concept is gebaseerd op het economisch en rationeel gebruik van water en energie. Met de nieuwe vestiging in Brugge willen ze de lokale inwoners informeren over deze energiebesparingen die ze bij hun thuis kunnen doorvoeren.

Vestiging in Brugge, een bewuste keuze

FACQ heeft sinds haar ontstaan de ambitie om zijn aanwezigheid op de Vlaamse markt te versterken en te verankeren. Dit om dichter bij haar klanten te staan. Om dit te verwezenlijken namen ze een jaar geleden het bedrijf Claeys-Verhelst over. Hierdoor versterkten ze reeds hun positie in West-Vlaanderen. Nu volgt er een nieuwe vestiging in Brugge. Dit niet enkel omdat Brugge een belangrijke stad in West-Vlaanderen is, ook omdat de historische stad authenticiteit en moderniteit combineert. Daarnaast is ook de centrale ligging en perfecte bereikbaarheid een plus.

07/07/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Hoe houd ik mijn huis koel in de zomer? Ontdek onze tips!
Volgende artikel
Let there be light! Slimme lampen voor amper €10!