Woonadvies.

Expo Vintage Design lampen

Vintage design lampen en vintage meubels zijn hot! Op zoek naar industriële lampen in Bauhaus stijl? Ga dan als de bliksem naar de Zavel in Brussel, want daar loopt momenteel een verkooptentoonstelling over deze hippe retro verlichting.

Vintage design

Vintage design lampen zijn dé objecten bij uitstek om een unieke touch aan jouw interieurinrichting te geven! Vintage verlichting legt een speciaal accent of creëert een aparte sfeer in jou interieur. Dat deze antieke lampen op het verlanglijstje staan van menig design lover is ook Marc Hotermans niet ontgaan. Deze handelaar, verzamelaar en restaurateur van design sloeg de handen in elkaar met de Brusselse juwelen- en horlogeshop Majoral en organiseerde een unieke expo over antieke design lampen.

De expo toont een fraaie collectie gerestaureerde vintage lampen, half industrieel en voornamelijk in Bauhaus stijl. De retro lampen zijn van bekende ateliers en ontwerpers, zoals Gras, Bormann, Aalto, Bestlite, Midgard en Kamdem.

Praktische info

Wanneer: Deze expo loopt van 18 april tot 6 mei.

Waar: bij Majoral, Rollebeekstraat 43 te 1000 Brussel (op de Zavel).

Tarief: inkom is gratis.

16/04/2012

Vragen en opmerkingen

G
Gonny

GOEDEMIDDAG,WAAR ZIJN DEZE LAMPEN TE KOOP?

Gr GONNY TEL:0648051263

IW
Inspirerend Wonen

Beste Gonny,

Misschien neem je best op met de eigenaar van Majoral en de organisator van de expo. Dit is het telefoonnummer: 02/502.20.23

Succes!

het iWonen team

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Verlaagd BTW tarief bij woningen ouder dan vijf jaar
Volgende artikel
Jouw lening afbetaling? Wat als dat niet meer lukt?