Actua

Een trendy interieur dankzij houten berken multiplex meubels

berken tafel

Wat extra opbergruimte creëren in huis? Kies dan voor een kast die niet alleen functioneel is, maar ook mooi staat in je interieur! Denk bijvoorbeeld aan een houten exemplaar: je kiest zelf het aantal lades, planken en deuren. Een volledige maatkast die is aangepast aan al jouw strengste wensen is perfect mogelijk! Maar welk materiaal moet je eigenlijk kiezen voor je nieuwe opbergruimte? Dat is eenvoudig: berken multiplex!

De natuur in huis halen

Dé plek om helemaal tot rust te komen na een lange werkdag? De natuur, natuurlijk! Niet moeilijk dat je die dankzij je houten kast een beetje naar binnen wilt halen. Zeker als je voor de houtsoort berk gaat, zit je goed. Dat is namelijk een houtsoort dat je amper moet bewerken: alleen wat beschermende lak erover en klaar is kees. Extra verzorgingsproducten of schilderwerken zijn dus niet nodig. Jij haalt het mooiste stukje natuur naar binnen!

vernissen hout
Het enige wat je nodig hebt, is wat beschermende lak.

Geen last van splinters

Een klassieke kast in gedachten? Of liever dat super-de-luxe exemplaar waar je al maanden van droomt? Wat je wensen ook zijn, met de berken multiplex is alles mogelijk. Tijdens dat je zaagt of boort komen er haast geen splinters vrij: lekker makkelijk om te bewerken, dus! Het is dus een fluitje van een cent om de houtplanken op maat te zagen, ze aan elkaar vast te schroeven en de scharnieren te monteren. Ziezo, jouw ideale opbergruimte is al geïnstalleerd!

houten tafel en stoelen
En het beste van al? Hout past zowel in een modern, klassiek als vintage interieur!

Maar niet alleen opbergkasten zijn een mogelijkheid. Berken multiplex leent zich bijvoorbeeld ook perfect voor tafels en stoelen. In geen tijd tover jij je leefruimte om tot een trendy place to be. Gedaan met twijfelen, jij maakt dankzij berken multiplex de mooiste meubels!

09/12/2019

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Zes voordelen van een houtkachel: wanneer haal jij er een in huis?
Volgende artikel
Een Tiny House: minihuisje voor maxigeluk