Woonadvies.

Een tijdelijk luxehotel op het Noordzee strand

Tijdelijke en exclusieve gebeurtenissen zijn in! Nadat Brussel voor ophef zorgde met haar Dinner in the Sky – een zwevende tafel boven de Belgische hoofdstad – is het nu de beurt aan Knokke om op te vallen met haar tijdelijk luxehotel!

Tender 2: tijdelijk luxehotel

Van 18 juni tot 15 september opent Knokke een tijdelijk luxehotel, de Tender 2. Voor 1.500 euro per nacht biedt dit luxehotel, dat midden op het zandstrand staat, haar klanten een schitterend zicht op de Noordzee en een onvergelijkbaar comfort. De hotelgasten zullen op deze ongelooflijke plek kunnen genieten van sauna, jacuzzi, domotica, een terras en een privéstrand en zo op een onvergetelijke manier markante gebeurtenissen vieren.

Vanwaar het idee?

Het idee komt van Laurent Wery en François-Xavier Dalle-Rive die dit project op minder dan een jaar tijd realiseerden. De meest prestigieuze merken, zoals Porsche, Pommery en Smeg, hebben zich mee in dit avontuur gestort.

En daarna?

Na 15 september zal de Tender 2 langs zuidelijke badplaatsen reizen om vervolgens halt te houden in de meest prestigieuze Franse ski-oorden

 

11/06/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Schilde, groene gemeente in de Antwerpse Voorkempen
Volgende artikel
Fruitbomen voor de boomgaard of een stadstuintje