Woonadvies.

Een retro brievenbusklep, authentiek in zijn soort

Niets zo leuk als een bergje post op je deurmat, toch? Met een authentieke brievenbusklep kan je dagelijks genieten van dit bergje post… Bovendien staat zo’n brievenbusklep prachtig bij een landelijke, nostalgische woonstijl.

Brievenbusklep: post op je deurmat

Vergeet de grote brievenbussen, de brievenbusklep is terug! Een authentieke gleuf in je voordeur waar je post zo door valt. Het is niet alleen heerlijk dat je post gewoon binnen valt, het siert ook je voordeur. De retro brievenbusklep geeft je voordeur een rustiek karakter en straalt nostalgie uit. Met slechts een licht onderhoud, heb je jarenlang plezier van een brievenbusklep.

Voordelen van een brievenbusklep

Je kan een brievenbusklep eenvoudig monteren op eender welke deur. Je moet enkel de brievenbusklep op je voordeur schroeven en de klus is geklaard… Vergeet natuurlijk geen gat in de deur te zagen, anders kan je post natuurlijk niet door de brievenbusklep! Een ander groot voordeel van een brievenbusklep is de tochtwering. Dit wil zeggen dat er geen tocht door uw brievenbus naar binnen komt. Hierdoor kan je heel wat energie besparen!

Brievenbuskleppen in alle geuren en kleuren

Brievenbuskleppen bestaan in heel wat vormen, maten en kleuren. Er zijn bronzen, wit bronzen, messing, smeedijzeren, roestkleurige en zwarte retro brievenbuskleppen. Voor elke voordeur bestaat er dus wel een geschikte brievenbusklep. Hier zijn nog enkele mooie voorbeelden van authentieke brievenbuskleppen, om inspiratie op te doen…

 

20/11/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Energiezuinig verwarmen: met deze acht tips lukt het!
Volgende artikel
Wren House: een duurzame design woning met een verbluffend dakterras