Actua

Een intieme toer in het appartement van Christian Grey

Je binnenloodsen in de ultieme fantasie van elke vrouw die deze week de film ‘50 Shades of Grey’ gezien heeft: we zouden het graag kunnen. Waar we wél voor kunnen zorgen? Een persoonlijke rondleiding in het appartement van Christian Grey – een fenomenale penthouse die tot de verbeelding spreekt zoals geen filmset dat ooit eerder heeft gedaan.

Al dat grijs

Het zal niemand verrassen: grijze kleuren voeren de boventoon in het appartement van Christian Grey. De vloeren in zijn uitgestrekte, minimalistisch ingerichte penthouse zijn van glad, koel natuursteen. De imposante zwarte vleugelpiano trekt alle aandacht in de woonkamer. In de grijs-marmeren badkamer is de rol van blikvanger dan weer weggelegd voor een duobad – wat anders? En dan die walk-in garderobe! Grijs, strak, stijlvol. Precies wat we van Mr. Grey verwachten.

Natuurlijke elementen

De koude tinten in het interieur van Mr. Grey worden volgens de regels van de kunst doorbroken met natuurlijke elementen. De fraaie loveseat – die zijn naam niet gestolen heeft – imiteert de vorm van een gekrulde schelp. Een salontafel in ruw hardhout doet terugdenken aan oerbossen. Donkergroene gordijnen in luxueus fluweel omkaderen als hoge bomen het uitzicht op de skyline van Seattle.

Goedgekozen kunst

Ja, Christian Grey heeft smaak. Dat is wat zijn abstracte meubilair uitstraalt, en wat zijn indrukwekkende collectie moderne kunst nog eens in de verf zet. Zoals je van een miljonair mag verwachten, spaart hij kosten noch moeite om zijn appartement de uitstraling te geven van een wel zéér hoogstaande vrijgezellenwoning: een beetje klinisch, maar o zo verfijnd.

Smacht je naar een volledige toer van het appartement van Christian Grey? Wandel er ongestoord rond bij een virtuele rondleiding – inclusief de zwoele stem van Mr. Grey in je oren. Je krijgt het er warm en koud tegelijk van.

19/02/2015

Jouw vragen of opmerkingen bij dit artikel

Vorige artikel
Rendez visite à Blavier à Batibouw et découvrez nos maisons témoins
Volgende artikel
SFEER 2015: een vooruitblik