Woonadvies.

Een deurgrendel voor binnen- en buitendeuren

Je buitendeuren vergrendelen met een deurgrendel zorgt voor extra veiligheid, een deurgrendel op je binnendeuren zorgt op zijn beurt voor extra privacy. De voordelen en charmes van de deurgrendel…

Vergrendel de buitendeur met een deurgrendel

Door je buitendeuren te voorzien van een deurgrendel zorg je voor extra veiligheid in huis. Het is namelijk een extra stevigheid die inbrekers tegenhoudt. Wanneer inbrekers in de eerste plaats het deurslot konden forceren, is er nog steeds de deurgrendel die de toegang tot jouw woning blokkeert. Bovendien bevordert het ook het gevoel van veiligheid in huis voor het gehele gezin.

Een deurgrendel op jouw binnendeuren

Binnendeuren vergrendelen tegen inbrekers is een beetje absurd, wel zorgt een deurgrendel op je binnendeuren voor extra privacy. Je kan bijvoorbeeld een deurslot plaatsen op de deur van het toilet om te voorkomen dat er iemand binnendringt als jij op het toilet vertoeft. Hetzelfde geldt voor de deur van de badkamer. Een deurgrendel op de badkamerdeur geeft je de kans om in alle rust van een heerlijk bad te genieten, zonder stoorzenders. Bovendien zijn deurgrendels enorm veilig. Je kan ze namelijk langs de buitenkant terug openen met behulp van een muntstuk.

Design of retro deurgrendel

Afhankelijk van jouw interieurstijl kan je kiezen voor een design of retro deurgrendel. Hierin zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een retro deurgrendel in messing, roest, brons, smeedijzer of zwart. Deze deurgrendels staan prachtig in een cottage of landelijk interieur.

Heb jij een modern interieur? Dan zijn de design deurgrendels meer iets voor jouw. Je hebt keuze tussen design deurgrendels in messing, chroom of nikkel.

Nog een troef van de toilet sluitingen, is dat ze steeds passen bij de deurklink. Dat vormt een prachtig geheel!

11/12/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Wonen 2014: van 25 januari tot 2 februari in de Nekkerhal
Volgende artikel
Design hanglamp: Numerouno van Johannes Kiessler