Woonadvies.

Ecologisch wonen op de Valeriaan biobeurs Brussel!

Bericht aan alle liefhebbers van bioproducten! De Valeriaan biobeurs zal haar deuren openen van 20 tot 22 april in Tour & Taxis. Biomarkt, kookdemonstraties en kookateliers, proeven van bioproducten,… dit jaar staat de biogastronomie centraal op de Valeriaan beurs 2012. Ook ecologisch wonen kan je daarbij niet wegdenken!

Valeriaan beurs 2012

De Valeriaan beurs 2012 wordt georganiseerd door de vereniging Nature et Progrès. Je vindt er meer dan 200 exposanten, 40 lezingen en workshops rond thema’s als ecologisch wonen, gezondheid, landbouw, biovoeding, artisanale producten, biotuinieren en fair trade. Onder de exposanten zal je kleine en grote handelaars terugvinden, maar ook fabrikanten, groothandelaars, ambachtslui, vertegenwoordigers van milieu-organisaties en ecobouwers.

Lezingen en ateliers rond ecologisch wonen

Zin om jou te informeren en te debatteren over actuele onderwerpen in onze samenleving? Neem deel aan de conferenties et workshops die tijdens de Valeriaan beurs georganiseerd worden. Er zullen verschillende actuele thema’s behandeld worden.

Tijdens de Valeriaan beurs kan je ook heel wat activiteiten ontdekken. Je kan er wilde planten leren bereiden, een groententuin op jouw balkon leren planten of op een ecologische manier jouw kleren leren wassen.

Je vindt het volledige programma met alle conferenties op de website van de Valeriaan beurs.

Praktische info

Plaats: Tour & Taxis, Havenlaan 86c, 1000 Brussel.

Data: van 20 tot 22 april 2012

Openingsuren: alle dagen van 10u tot 19u

Tarieven:

  • 8 € per dag
  • Gratis voor -26 jarigen
  • Leden van Nature & Progrès, Velt & Vibe : 4 € per dag (op vertoon van lidkaart)
  • Driedagenpas: 16 €
04/04/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
De Intirio woonbeurs 2012
Volgende artikel
Wijn bewaren thuis, zo doe je dat!