Actua

Duurste woning in België te koop voor 10 miljoen euro

In Brasschaat staat de duurste woning van ons land te koop. Voor het luttele bedrag van 10 miljoen euro is dit ‘stulpje’ het jouwe. Je krijgt er wel een tennisterrein, buitenzwembad met poolhouse en 3 golfoles voor in de plaats.

Landgoed van 30.000 m2

Aan luxe geen gebrek in deze woning, of moeten we landgoed zeggen? Het huis is gelegen in de Kasteellei in Vriesdonk, een wijk in – hoe kan het ook anders – Brasschaat.  Het terrein is maar liefst 30.000 vierkante meter groot, goed voor meer dan een fikse wandeling. De parktuin heeft een prachtig bomenbestand en dito vijverpartij.

7 slaapkamers en 3 open haarden

Het huis/kasteel zelf is 1.000 vierkante meter groot. Je vindt er onder andere 7 slaapkamers, een binnenzwembad en een grote bibliotheek. De keuken is uitgerust met exclusieve Gaggenau-toestellen. Uiteraard kan ook de sauna niet ontbreken: die is verwerkt in een volledig marmeren spa-ruimte. Op koude wintermaanden kan je kiezen uit 3 verschillende open haarden.

Vastgoedmarkt kastelen zit in de lift

De eigenaar doet het domein van de hand omdat hij naar eigen zeggen te veel in het buitenland verblijft. Volgens kenners gaat dit soort woningen vlot van de hand voor bedragen tussen 5 en 10 miljoen euro.

05/11/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Wonen in veilige steden, doorprik het taboe!
Volgende artikel
Belgische vastgoedmarkt gaat erop vooruit