Woonadvies.

Dutch Design Week: design in al zijn facetten

Meer dan 300 events op 85 verschillende locaties. Dat is de Dutch Design Week in een notendop. Het programma is allesomvattend: exposities, lezingen, workshops, modeshows en seminars. Vorig jaar zijn er maar liefst 180.000 bezoekers komen opdagen. Iedereen die in design is geïnteresseerd rept zich van 20 tot en met 28 oktober dus best richting Eindhoven.

Dutch Design Week: vernieuwende en inspirerende ontwerpen

De elfde editie van Dutch Design Week heeft heel wat in petto: ongeëvenaarde ideeën, eigenzinnige werken en inzichtelijke oplossingen van vernieuwende ontwerpers. Meer dan 1.800 ontwerpers tonen hun werk, variërend van industrieel ontwerp, ruimtelijk ontwerp, grafisch ontwerp, textiel, mode, architectuur, duurzaam ontwerp en designmanagement & trends.

Dutch Design Week legt link tussen publiek, bedrijven en ontwerpers

Design in al zijn disciplines en facetten komt aan bod. Deelnemers zijn zowel gevestigde bureaus, high-profile ontwerpers, talentvolle nieuwkomers en net afgestudeerde designers. Kennis en informatie uitwisselen staat centraal tijdens de Dutch Design Week. Er wordt een duurzame verbinding gelegd tussen publiek, bedrijven en ontwerpers.

25/09/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Passief bouwen met sleutel-op-de-deur. Interview S. Hallez
Volgende artikel
3D: een nieuwe dimensie in tv-kijken