Actua

Dj Tiësto zoekt huurder en koper voor zijn appartement en huis

Tiësto, de wereldberoemde dj, heeft twee van zijn panden in Amsterdam te koop en te huur gezet. Het zijn allebei prachtige woningen in het hart van Amsterdam met een tot de verbeelding sprekende ligging en inrichting. Het prijskaartje is dan ook navenant.

Panden in het hart van Amsterdam

Ben je op zoek naar een karakteristiek pand in Amsterdam? Dan zullen het huis en appartement van de Nederlandse dj Tiësto (echte naam: Tijs Michiel Verwest – geboren in Breda) je vast en zeker interesseren. Hij is erg geïnteresseerd in vastgoed en investeert regelmatig in woningen. De Amsterdamse binnenstad is een van geliefkoosde gebieden.

Appartement dj Tiësto te huur

In 2010 kocht dj Tiësto een prachtig appartement aan de Amstel voor een bedrag van 475.000 euro. Voor dit volledig gerenoveerde en gemeubelde pand zoekt hij nu een huurder. De  huurprijs bedraag 1.500 euro per maand. Daarvoor krijg je een mooi ingerichte woonkamer, slaapkamer, een badkamer en een prachtig zicht op de Amstel en de Stopera (gebouwencomplex met stadhuis en opera) in de plaats. Ideaal dus als je een aangenaam wil wonen in het centrum van Amsterdam.

Prachtig grachtenpand staat te koop

Behalve zijn appartement, zoekt dj Tiësto een koper voor zijn huis aan de Keizersgracht in Amsterdam. Het is een van de meest prestigieuze wijken in de hoofdstad van Nederland. De woning is een prachtig grachtenpand met een woonoppervlakte van 180 vierkante meter en telt 5 kamers (waarvan 3 slaapkamers). Verder beschikt het huis over een dakterras, een sublieme geluidsinstallatie in de woonkamer en is het afgewerkt met de meest luxueuze materialen.

Dj Tiësto kocht het pand in 2004 en verkocht het eind 2009 door aan zijn Stichting voor 605.500 euro. Als je vandaag bereid bent om 1.150.000 euro neer te tellen, is het huis van jou!
Ben je op zoek naar meer inspirerende woningen? Bekijk dan zeker het uitgebreide aanbod immo-zoekertjes.

28/03/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Bekaert Textiles – van geweven stof tot intelligent textiel!
Volgende artikel
Hoe maak je je zwembad zomerklaar?