Woonadvies.

Dit moet je zeker gezien hebben op Batibouw 2014!

Met ruim 300.000 bezoekers is en blijf Batibouw de grootste bouw- en interieurbeurs van België. Honderden exposanten presenteren er ook dit jaar hun nieuwigheden. Om ervoor te zorgen dat je je bezoek wat kunt plannen overlopen wij alvast enkele van de meest in het oog springende exposanten van Batibouw 2014.

Herontdek hout in de badkamer op Batibouw 2014

Batibouw draait dit jaar rond drie thema’s: bijna-energieneutraal bouwen, betaalbaar wonen en hout. In dat laatste thema willen we je zeker warm maken voor het Essentiel-assortiment van Sanijura (Facq). ‘Essentiel’ is een gloednieuw assortiment badmeubilair met een verfijnd design, gemaakt van massief hout. Aan de voorzijde van de meubels zijn houtnerven zichtbaar voor een authentieke uitstraling die doet denken aan de tegenwoordig zo geliefde Scandinavische stijl. Te ontdekken bij de stand van Facq op Batibouw, Paleis 7, stand 311.

Isolatie en ecologie: meer dan ooit in de kijker op Batibouw 2014

Isolatie en energiezuinige oplossingen voor de woning staan dit jaar meer dan ooit in de kijker op Batibouw. Home-Iso, een nieuw speciaal ontwikkeld isolatiemateriaal van polyesterwatten, biedt thermische en akoestische isolatie en bovendien veroorzaakt het geen gezondheidsrisico’s. Home-Iso is ook een duurzaam product: het bevat tot 80% vezels van gerecycleerde plastic flessen en is zelf ook volledig recycleerbaar. Dit isolatiemateriaal van polyesterwatten is soepel en erg zacht, het is uiterst scheurvast en zakt niet in. Het is heel gemakkelijk aan te passen aan elk type oppervlak. Te bezichtigen in Paleis 4, stand 414.

Slimme oplossingen voor ingewikkelde problemen

Technologie is tot steeds meer in staat. Op Batibouw presenteren nogal wat exposanten hun laatste nieuwe technologische snufjes. Zo ook Daikin. Hun Altherma Hybride warmtepompsysteem is de recentste slimme oplossing om de zuinige en milieuvriendelijke warmtepomptechnologie in huis te halen zonder grote breekwerken te moeten uitvoeren. Het is een nagelnieuw intelligent systeem dat een hoge rendementsketel combineert met een lucht-water warmtepomp (5 of 8 kW) met een ongeëvenaarde energieprestatie. Te ontdekken in Paleis 12, stand 313.

Praktische info

Batibouw 2014

Data: Van 20 februari tot en met 2 maart 2014

Adres: Brussels Expo – Belgiëplein 1, 1020 Brussel

Toegang:

  • Tickets online – 11 euro/dag
  • Tickets kids online – 5,5 euro/dag
  • Toegang publiek – 12 euro/dag
  • Kinderen 6-12 jaar – 6 euro
  • Toegang professionele dagen – 40 euro (twee dagen)
13/12/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
De feesttafel dekken in stijl – enkele tips
Volgende artikel
Hout in de badkamer – inspiratie & onderhoudstips