Woonadvies.

Designbeurzen najaar 2013

De zomervakantie loopt ten einde, helaas! Maar geen paniek, je zal je het komende najaar niet vervelen… Hier zijn enkele designbeurzen in en rond België, waar je als designliefhebber zeker een kijkje moet nemen!

Brussels Design September

Een must voor designliefhebbers, de designbeurs Brussels Design September. Gedurende de maand september kan je op de beurs terecht om zowel Belgische als internationale designers te ontdekken. Het festival focust dit jaar op meubeldesign, architectuur, grafisch- en textielontwerp.

Parijs: Maison & Objet

Dit halfjaarlijkse event is de toonaangevende beurs voor huis en interieur. Van 6 tot en met 10 september 2013 kan je op Maison & objet rondsnuffelen tussen standjes met glaswerk, tuinmeubilair tot stofzuigers en kasten.

London design festival

Van 14 tot en met 22 september 2013 vind het London design festival plaats. Het is een van de belangrijkste designafspraken. Plus het is de tiende editie, dat vraagt om grote blikvangers.

Wenen: Vienna Design Week

Tien dagen lang wordt Wenen een platform voor design in alle mogelijke vormen. Tijdens de Vienna Design Week worden aan de hand van honderd evenementen, tentoonstellingen, installaties en shops de trends voor het nakende jaar bekend gemaakt. Wanneer? Van 27 september tot en met 6 oktober 2013.

Eindhoven: Dutch Design Week

Van 19 tot en met 27 oktober 2013 vindt de twaalfde editie van de Dutch Design Week plaats. Een groots designevent met tal van exposities, lezingen en workshops. Dit jaar wordt er ook weer de Dutch Design Award uitgereikt aan de meest toonaangevende designer.

27/08/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Een huis bouwen: een architect of een sleutel-op-de-deur bouwbedrijf?
Volgende artikel
Isoleer je kruipkelder en bespaar op je factuur