Actua

Deens desingmerk Hay opent eerste winkel in België

In oktober is het eindelijk zover: de eerste brandstore en showroom van designmerk Hay in België! Niet toevallig koos Hay, Antwerpen – de Belgische modestad – om de eerste Hay-shop te vestigen…

Hay Antwerpen

Na Kopenhagen, Oslo, München en Amsterdam krijgt nu Antwerpen een Flagshipstore van Hay. Het wordt de achtste eigen Hay-winkel ter wereld. Het designmerk baat drie winkels uit in Denemarken, één in Noorwegen en drie in Duitsland. Daarnaast werkt het bedrijf wereldwijd met dealers.

Hay design

Het Deensse designmerk Hay werd in 2002 opgestart door de Deen Rolf Hay. Hij blies oude designtradities uit de jaren vijftig en zestig nieuw leven in. Zo kregen deze lokale designtradities een hedendaagse context waardoor ze volledig herleven. In 2009 maakte Hay zijn debuut op de Belgische makt. Een jaar later opende er in Gent een Hay-verkooppunt in de woonwinkel van A First Luxe.

Hay interieur design

Het Deense designmerk ontwerpt frisse meubels en interieuraccessoires. De meubels worden getypeerd door het Scandinavische design. Naast meubels heeft het designmerk ook een textiellijn en kleurrijke accessoires. De collectie van Hay bestaat onder andere uit stoelen, krukjes, tafels, zitbanken, lounges, opbergers en kussens.

13/08/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Zelf grasmatten leggen: Tips & tricks
Volgende artikel
Woningen Blavier bouwt gezellige wijk met 10 gezinswoningen