Woonadvies.

DECOoh! 2012

DECOoh!, de vakbeurs voor binnen- en buitendecoratie, viert zijn 25ste en dus zijn zilveren jubileum editie van zondag 5 tot woensdag 8 februari in Brussels Expo.

DECOoh Brussels Expo: vakbeurs voor decoratie

DECOoh is hét aankoop- en inspiratieplatform voor de decoprofessionals in België, Nederland, Frankrijk en Luxemburg. Het doelpubliek van DECOoh! zijn detailhandelaars in geschenkartikelen, floristen, architecten, tuinarchitecten, tuincentra, decorateurs, inkopers, inkoopgroeperingen, designers, binnenhuisarchitecten, concept stores, meubelzaken, hotel-restaurant en decoratiewinkels. Dit jaar staat elk bezoek aan DECOoh! in het teken van de zintuigen, van voelen, zien, horen, ruiken en proeven, van zinnen prikkelen en inspireren. Dat is de sfeer die DECOoh! 2012 moet typeren.

De lokkers van DECOoh 2012

Meester Florist Lieve Buysse zal DECOoh! Brussel vereren met haar aanwezigheid en indrukwekkende creaties op Inspirations square. Daarnaast wordt, in samenwerking met BLISS Bath & Body, een heuse wellness- & beautykamer ingericht, waar je jezelf kan laten verwennen. Designers Pascale Naessens, D&M Depot, Guido Deleu, Jean-Marie Maquoi & Rita Jordens en Arik Levy zetten hun nieuw ontworpen object in de kijker. En verder zijn er een wervelende bruidsmodeshow, een tentoonstelling rond ‘Light & Reflection’, themakamers rond feestdecoratie, bloemenruimtes met seizoensgebonden bloemstukken en ook floristen geven demonstraties aan het publiek. Allen daarheen!

 

01/02/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
De badkamertrends van Veronique Lambrechts
Volgende artikel
Wonen 2012 & de tofste wc van Vlaanderen