Woonadvies.

De perfecte deurstop kiezen

Om je muren, ramen en radiatoren te beschermen, is een deurstop exact wat je nodig hebt. Zo’n stop bedekt met een rubber omhulsel zorgt er namelijk voor dat je muren, radiatoren, deuren of andere voorwerpen intact blijven. Focus op verschillende modellen van deurstoppers… Voor elke woonstijl is er een gepaste deurstop!

Een deurstop is niet zomaar een deurstop! Er bestaan namelijk talrijke verschillende modellen, in allerhande stijlen, kleuren, maten en uitvoeringen.

Wandstop

Een deurstop muur bevestig je tegen de muur. Dit is een doeltreffende optie als je wil verhinderen dat de deurklink de muur beschadigt.

Deurstop

Er bestaan twee verschillende modellen deurstoppen. Sommige deurstoppen schroef je vast in de vloer. Zie je het niet zitten om die mooie stenen vloer of parket te doorboren? Dan kies je voor een breder en zwaarder exemplaar dat tussen de muur en de deur ligt. Let er wel op dat je deurstopper minstens zo breed is dan de klink, want anders mist hij zijn doel!

Speciale modellen

Ben jij iemand met oog voor detail en wil je dat jouw interieur helemaal tip top in orde is? Dan kan je kiezen voor een luxueuze uitvoering van een deurstop in messing of met een afwerking in beukenhout, notenhout of eik. Echte klasse haal je in huis met een deurstop uit zwarte, rode of witte marmer. En ben je het beu om in het donker altijd je voeten te stoten tegen de deurstop in de vloer? Dan kies je best voor de design uitvoering met een ingewerkte ledlamp!

Tip: Koop voor het ganse huis dezelfde deurstoppen, zo krijg je een strak geheel.

01/10/2013

Vragen en opmerkingen

J
Jolien

Wij hebben de 3e deurstop thuis en past super bij onze inrichting, ze waren ook nog eens goedkoop :)

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Een bankirai onderhoud: Garandeer een natuurlijke kleur
Volgende artikel
Hoeveel kost de renovatie van een woning?