Woonadvies.

De nacht van bis: ontdek alle nieuwigheden in een aangename sfeer

Het toppunt van de jaarlijkse bis beurs? Dat is ‘de nacht van bis’! Tijdens de nacht van bis opent de beurs de deuren tot 11u ’s avonds waardoor iedereen de kans krijgt de beurs na de werkuren te bezoeken. Zo kan je ongedwongen en in een relaxte sfeer alle exposanten en nieuwigheden ontdekken. Bovendien verwennen de exposanten je met leuke extra’s.

Nacht van bis op 10 oktober 2014

Niet iedereen kan tijdens de drukke weekdagen een bezoekje brengen aan de bis beurs. Daarom opent de beurs haar deuren op vrijdag 10 oktober tot 11u ’s avonds. Dit geeft iedereen de gelegenheid om al wat bis 2014 te bieden heeft, te ontdekken in een ongedwongen sfeer.

Advies opdoen, nieuwe producten en technieken ontdekken of gewoon inspiratie opdoen om je interieur onder handen te pakken. Voor ieder onderdeel van het bouwproces, van informatie tot het inrichten van je interieur, kan je terecht bij diverse exposanten en professionals die je met plezier te woord staan.

En als kerst op de taart staan de exposanten voor je klaar met een heerlijk hapje en drankje. Een beursbezoek was nog nooit zo aangenaam! Daarnaast kan je ook genieten van ontspannende livemuziek gebracht door diverse groepjes en orkesten.

Download de bis app!

De bis app komt ongetwijfeld van pas wanneer je een bezoek brengt aan de beurs. De bis app tovert je smartphone om tot beursplan, nieuwskanaal, notitieboekje, infopunt en meer!

Dankzij het handige beursplan kan je jouw bezoek vooraf of in Flanders Expo zelf uitstippelen. Stel meteen ook je favorietenlijst samen zodat je niets hoeft te missen. Met de notitiefunctie kan je bij de exposanten meteen interessante zaken noteren zodat je zeker niets vergeet. Een exposant opzoeken? Zo gebeurt met de exposantencatalogus. Tot slot kan je via je tool ook deelnemen aan de bis fotowedstrijd.

Je hoort het al: de bis app tovert je smartphone om tot dé perfecte beurstool voor de nacht van bis maar ook daarna. De bis app downloaden kan in de App Store de Google Play store.

Gratis een bezoekje brengen aan de bis beurs? Dan ontdek je hier hoe je kans kan maken op een gratis duoticket.

09/10/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Warmtepompboiler: de oplossing voor de toekomst
Volgende artikel
Design pompoenen voor Halloween