Woonadvies.

De master bedroom centraal op Batibouw 2013

Als we aan de ouderlijke slaapkamer denken, denken we aan een groot bed, twee nachtkastjes en een grote kleerkast. Dat waren inderdaad de ingrediënten van de master bedroom. Maar de trends wijzen er op dat de ouderlijke slaapkamer meer de allures krijgt van een luxueuze hotelkamer.

Nieuwe functies van de Master Bedroom – Batibouw 2013

Steeds minder lezen we een boek voor het slapen gaan, dit boek wordt meer en meer vervangen door een tablet-pc, e-reader of laptop. Maar dit zijn niet de enige multimedia die aanwezig zijn in de ‘nieuwe’ ouderlijke slaapkamer. Het gaat van automatisch gestuurd licht, tot ingebouwde radio en een volledige home cinema.

Als we verder kijken dan de multimedia, die intrede maakte in de slaapkamer, zien we dat ontspanning in de grootste vorm van de noemer verhuist naar de ouderlijke slaapkamer. Een badkamer ‘ensuite’, een minibar met een zithoekje en wellness vergezellen de slaapkamer. Een gevolg hiervan zijn nieuwe ventilatiesystemen en andere nieuwe producten als watervaste tapijten, lcd-schermen die bestand zijn tegen water, enzovoort.

Gezondheid staat centraal in de slaapkamer, naast wellness kiezen mensen voor ergonomische bedsystemen, exclusieve bedden en beddengoed. Kwaliteitsvol slapen gaat dus voorop in 2013! Al lijkt de ouderlijke slaapkamer steeds meer op een ministudio…

 

Batibouw 2013 openingsuren en praktische info

  • Data & openingsuren: Batibouw start op donderdag 21 februari en duurt tot en met zondag 3 maart 2013. De eerste twee dagen zijn de ‘professionele dagen’ en zijn voorbehouden voor professionele bezoekers. Alle andere dagen zijn gericht op particulieren. Batibouw is open van 10u tot 18u30.
  • Waar & hoe bereiken: Batibouw gaat door in Brussels Expo, Belgiëplein 1, 1020 Brussel. Batibouw is gemakkelijk bereikbaar met de auto vanaf de Brusselse ring. Maar is ook gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.
  • Tickets: Een dagticket kost €12. De batibouwcatalogus is verkrijgbaar voor €2.5. Als je je ticket online bestelt ontvang je €1 korting!

 

 

 

15/02/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
BATIBOUW 2013 in teken van duurzame energie
Volgende artikel
Wat u moet weten over de gemene muur