Actua

De leukste lente must haves!

Als we aan de lente denken, denken we aan: de eerste zalige zonnestralen op je snoet, heerlijk geurend groen gras met een picknickmand, verfrissende waterijsjes en een rustgevend muziekje. Wij zetten de must have gadgets voor de lente op een rij!

Picknicken op het groene lente gras

Picknickmanden bestaan er in verschillende vormen, maten en kleuren. Wij zijn fan van de authentieke rieten picknickmand. Gezellig met vrienden, familie of met je lief een groen plekje gras opzoeken om heerlijk te genieten van de eerste lentezon. Vul je mand met gezond lekkers zoals crackers met kaas, schoongemaakte groentjes en enkele lekkere stukjes fruit!

Een rustgevend muziekje tijdens de lente picknick

Tijdens een gezellige picknick kan een heerlijk muziekje niet ontbreken. Maar zeulen met je radio, de boxen,… is niet altijd even gemakkelijk. Gelukkig bestaan er tegenwoordig handige draadloze speakers die je uit de nood helpen. TDK ontwierp een ‘travel speaker’ in de vorm van een zonnebrillendoos. Een leuk en handig gadget, ideaal voor de lente.

Verfrissende ijsjes in de lente

Met de Zoku Quick Pop ™ Maker maak je super snel de lekkerste ijsjes. In minder dan 7 minuten, zonder elektriciteit! Bewaar het toestel 24uur in de vriezer, daarna stop je de ‘sticks’ er in en vul je het toestel met vruchtensap of yoghurt. Op de website vind je leuke, lekkere en originele recepten om de lekkerste Zoku-ijsjes te creëren. Ideaal om het lentegevoel in huis te halen en op elk moment van de dag van te smullen.

27/03/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Pritzker Prize 2013 gaat naar Toyo Ito
Volgende artikel
Bekaert Textiles – van geweven stof tot intelligent textiel!