Woonadvies.

De Intirio woonbeurs 2012

Van 29 januari tot 1 februari vond de Intirio woonbeurs plaats in Flanders Expo Gent. Naar jaarlijkse traditie werden tijdens deze Intirio woonbeurs voor decoratie en huislinnen opnieuw zes Intirio Awards uitgereikt. Vijf prijzen werden toegekend door het Intirio trendteam, terwijl over de Consumenten Award werd beslist door het magazine Actief Wonen.

Intirio awards: Consumenten Award – Aritex

Aritex won de Consumenten Award van Actief Wonen, die werd uitgereikt door hoofdredactrice Karolien Van Cauwelaert. Gaëtan Bourguignon van Aritex was duidelijk zeer tevreden met de onderscheiding. “Voor ons is dit een beloning voor de aandacht die we altijd hebben besteed aan het design van ons textiel.” Ook ‘Wit + Goed’ en Mrs. Me kregen een speciale vermelding.

Award Schoonheid – Arte

De Award van de Schoonheid ging naar Arte. Andere genomineerden waren Eijffinger en Elitis. “Dit is de mooiste award die we tot nu toe al mochten ontvangen”, vertelt commercieel directeur Guido Neven. “Schoonheid zit namelijk in de genen van de familie Desart, die aan het hoofd staat van Arte.”

Huislinnen Award – Verilin

“Dit hadden we echt niet verwacht”, vertelt Ilse Dedeken van de Belgische luxestoffenfabrikant Verilin. Het bedrijf won de prijs in de categorie ‘Huislinnen’. De jury prees ook Van Es en Libeco Lagae.

Interieurdecoratie Award – Casamance

In de categorie ‘Interieurdecoratie’ ging de eer naar Casamance, een bedrijf uit het Franse Willems. Onder meer het behangmerk ‘Elixir’ en de stoffencollectie van het bedrijf

04/04/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Overwaardering vastgoed: Belgische huizen te duur?
Volgende artikel
Ecologisch wonen op de Valeriaan biobeurs Brussel!