Actua

De eerste inzending voor het Familie decor!

Begin deze week startte iWonen een leuke wedstrijd: samen met studio A gaan we op zoek naar een woning voor Familie personage Dirk Cockerlaere. Spannend!

Van tabaksfabriek naar industriële loft

De iWonen redactie kreeg reeds enkele leuke inzendingen binnen. Benieuwd? We laten je even meekijken naar een opvallende woning. Het gaat om een eengezinswoning in Assebroek die gerenoveerd werd door Icoon.be architecten. Het resultaat is niet zomaar een eengezinswoning: een voormalige tabaksfabriek werd omgevormd tot luxueuze loft!

Architect Frederik De Smet koos ervoor om de geschiedenis en het open karakter van het pand te behouden tijdens de renovatie. De binnenafwerking werd uitgevoerd met industriële isolatiepanelen en zo weinig mogelijk onderverdelingen in de ruimte. Ook het kleurenpalet is neutraal, met een vloer uit grijs gepolierde beton, een keuken uit spiertwit beton, en wanden en plafonds uit witte staalplaat. Zo komt de kunstcollectie van de eigenaar volledig tot zijn recht! Enkele lichtstraten zorgen bovendien voor voldoende lichtinval in huis. Het resultaat is op zijn minst apart te noemen, kijk zelf maar even mee…

 

Foto’s: Icoon.be

Wordt jouw huis weldra deel van het nieuwe Familie decor op VTM?

De zoektocht is nog niet afgelopen! Misschien wordt jouw woning wel een nieuwe thuis voor Dirk Cockelaere?

Stuur uiterlijk op vrijdag 5 oktober enkele foto’s en korte beschrijving van jouw woning naar info@inspirerend-wonen.be met vermelding ‘een thuis voor Dirk Cockelaere’. De leukste woning wordt bekroond met een hoofdrol in Vlaanderens populairste soap en een interview op iWonen! Gewoon doen!

20/09/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Terras inrichting: inspireer je op Brusselse restaurants!
Volgende artikel
Inspiratie voor een originele design trap