Woonadvies.

De Bis bouwbeurs, van 4 tot 12 oktober 2014 in Flanders Expo

Wie op het punt staat om te bouwen of te renoveren, die moet de komende week in Flanders Expo te Gent zijn voor de Bis bouwbeurs! De Bis-bouwbeurs is ondertussen dé jaarlijkse afspraak voor liefhebbers van bouwen en renoveren. Tal van exposanten staan er klaar met een antwoord op al je vragen. Centraal tijdens de 26ste editie staat gratis, professioneel advies.

Bis, dé bouwbeurs

Ben je van plan om in de nabije toekomst te bouwen of verbouwen? Dan mag je de Bis-beurs niet missen. Je ontmoet er specialisten ter zake, je krijgt er zowel bouw- als financieel advies en je kunt er terecht met je vragen omtrent de almaar strenger wordende energienormen.

Centraal dit jaar staat professioneel advies: een groot deel van hal 2 wordt daarvoor gereserveerd. Iedereen met vragen kan via de website van Bis een afspraak maken met een specialist en gedurende 20 minuten lang gratis professioneel advies krijgen.

Bis beurs: praktische informatie

Waar en wanneer?

De Bis bouwbeurs  vindt plaats van zaterdag 4 oktober tot zondag 12 oktober 2014 in Flanders Expo (Maaltekouter 1, 9051 Sint-Denijs-Westrem ).

Openingsuren

  • Op weekdagen is de beurs open van 13u tot 18.30u.
  • In het weekend is de beurs open van 10u tot 18.30u.
  • Op vrijdag 10 oktober is de beurs open van 13u tot 23u voor de nacht van bis.

Toegangsprijzen en tickets

Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa of online. Koop je ze online, dan krijg je korting en ontvang je een boekenpakket ter waarde van € 10.

De toegangsprijs bedraagt € 10 voor wie aan de kassa betaalt en € 7 voor wie online zijn ticket bestelt. Kinderen tot 16 jaar krijgen gratis toegang en kunnen tijdens het weekend terecht in de gratis kinderopvang.

Meer informatie vind je op de website: bisbeurs.be

Bisbeurs 2014 gratis kaarten

Wil je een bezoekje brengen aan de bis beurs en wil je kans maken op één van de 10 gratis vrijkaarten die we gedurende de komende 5 dagen weggeven? Ontdek dan snel hoe je kans maakt op gratis kaarten voor de bis beurs 2014!

03/10/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Zo ziet een sleutel op de deur woning eruit – Opendeurdagen Floriffoux
Volgende artikel
Het summum van moderne architectuur in De Pinte, België