Woonadvies.

Cocoon 2012 – Win je inkomticket! – WEDSTRIJD AFGELOPEN

Aan alle interieurfanaten, decoratieliefhebbers en woongoeroes: spits de oren! Van 17 tot 25 november strijkt Cocoon 2012 neer in Brussels Expo en het belooft een week vol wooninspiratie te worden!

Cocoon 2012, home & inspiration event

Cocoon is dé woon- en interieurbeurs van het jaar! Je maakt er kennis met de nieuwste collecties van meer dan 300 exposanten uit de woonsector. Daarnaast kan je er ook heel wat inspiratie en tips opdoen rond meubilair, decoratie, verlichting, vloerbekleding, behangpapier, keukens en badkamers.

De editie 2012 staat volledig in het teken van Slow life. Alles staat in het teken van het echte, het reële, van kwaliteit.

Praktische info

Wanneer?

  • Van 17 tot 25 november 2012, van 11 tot 19 uur.
  • Ladies night op dinsdag 20 november, inkom gratis voor alle dames.
  • Cocoon night op vrijdag 23 november: open tot 23 uur.
  • Avant-Première op 16 en 17 november tot 23 uur (enkel op uitnodiging).

Waar?

Brussels Expo

Inkom?

  • Toegangstickets kosten 10 euro (gratis voor begeleide kinderen jonger dan 12 jaar).
  • 8 euro via online voorverkoop.
  • Je kan ook genieten van een voordelig B-Dagtripticket met trein, metro en toegangskaart, te koop in alle NMBS stations.

Win tickets! – WEDSTRIJD AFGESLOTEN

iWonen geeft 300 tickets weg voor Cocoon 2012! Hoe je kan deelnemen? Wie vanaf vandaag inschrijft op de iWonen nieuwsbrief, maakt kans op een ticket voor Cocoon. Door op onderstaande link te klikken, kom je op een pagina van iWonen waar je jouw deelname kan bevestigen. Uit alle deelnames selecteren wij 300 winnaars. De gelukkigen zullen wij persoonlijk op de hoogte brengen. Waag je kans!

Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Geen nood, ook dan maak je nog kans op tickets voor Cocoon 2012! Een week voor het einde van de wedstrijd zal je nog een mail ontvangen om deel te nemen. Dubbel inschrijven heeft dus geen zin!

11/09/2012

Vragen en opmerkingen

DB
de backer ann

Graag tickets voor cocoon: de interieurbeurs;
Ik wil mijn interieur volledig opfrissen.
Schilderen, nieuwe gordijnen, nieuwe badkamer, kurk in de slaapkamers enz; dus ik kan veel inspiratie gebruiken.

L
loyen

Voor een totale heropfrissing van onze woning willen wij ons informeren omtrent een nieuwe keuken, badkamer, houten vloer voor de bovenverdieping, schilderwerken voor de ganse benedenverdieping en gordijnen voor de benedenverdieping. We hebben honger naar heel veel inspiratie en nieuwe ideeën.

IT
Iwonen Team

Beste Ann & Loyen,

om kans te maken op een ticket, moet je jezelf onderaan het artikel inschrijven op onze nieuwsbrief. Vervolgens wordt je dan opgenomen in onze database waarna je kans maakt op een gratis inkomticket.

Veel succes met de wedstrijd en met het opfrissen van jullie interieur!

VG
Van Gysel

Hallo,

Eindelijk is het zover : voorjaar 2013 gaat onze “oude” veranda eraan en wordt ze vervangen door een nieuwe “woon”veranda.
De hele benedenverdieping krijgt dan een nieuwe look.
Daarom kunnen we alle tips, advies en vooral véél inspiratie gebruiken voor het herinrichting van de keuken, zit- en eethoek.
(tegels, keukenkastjes, werktablet, gashaard, meubilair, gordijnen, ….)

I
iWonen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, dan maak je kans op gratis toegangstickets!

DF
De Fré Christina

Hallo, graag zou ik van jullie ticketten willen ontvangen vermits ik mijn living volledig wil vernieuwen !
Wij zoeken een mooie parketvloer die goed te onderhouden is vermits wij een hond hebben, ook zijn wij opzoek naar en mooie moderne wand waar openhaard en flatscreen ineenpassen .
Dank U

G
geens

hallo

graag zou ik 2 tickets willen ontvangen om naar cocoon te gaan om nieuwe zaken te zoeken voor ons intereur onderen kleuren adwies enz …..
vriendlijke groeten

geens bart

GL
geebelen leen

ik zoek inspiratie en informatie en eventuele uitvoerders voor mijn geplande verbouwingen: ALLES
een vriendin zit met nieuwbouwplannen en komt graag mee
hopelijk kunnen we gratis, ’t kost al zoveel..

JS
j schepers

Hallo, graag zou ik van jullie ticketten willen ontvangen vermits ik mijn living volledig wil vernieuwen !
Wij zoeken een mooie parketvloer voor gans ons huis onderhouden is, ook zijn wij opzoek naar en mooie moderne wand waar openhaard en flatscreen ineenpassen en gans onze living willen we veranderen.
Dank U
.

O
ooghe

Ik maak zelf decoratieve ontwerpen op doek-op maat en kleur, volgens de hedendaagse trends- dit volledig in eigen beheer en creaties- ik wil alles op de voet volgen en ga zeker sfeer en ideeën opdoen op de cocoon beurs- trouwens ben ik een regelmatige bezoeker sinds jaar en dag en dit verdient toch eens een extraatje! Iedereen kan trouwens vrijblijvend contact met mij opnemen via e-mail ooghe.vandamme@hotmail.com voor meer info hieromtrent

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Al gehoord van sleutel-op-de-deur woonprojecten?
Volgende artikel
Ongedierte bestrijden in de tuin – Tips & tricks