Woonadvies.

Bouwinnovatie 2015: dé beurs voor interieur, renovatie en bouw in Hasselt – WIN GRATIS TICKETS

In ruim een maand is het weer zo ver. Dan vindt de befaamde bouwbeurs – Bouwinnovatie 2015 – weer plaats in Hasselt. Talrijke bouwprofessionals zijn aanwezig op Bouwinnovatiebeurs 2015. Je vindt er alles over woningbouw, interieur en decoratie. De beurs is dé place to be voor bouwers en verbouwers die op zoek zijn naar waardevolle informatie, handige tips en inspiratie. Reserveer alvast van 30 januari tot 1 februari en van 6 tot 8 februari in je agenda!

Bouwinnovatiebeurs 2015: praktische informatie

 

Begin februari vindt de jaarlijkse Bouwinnovatiebeurs weer plaats in de Ethias Arena en Grenslandhallen in Hasselt. Hier verzamelen 240 bouw- en interieurbedrijven. Als bezoeker vind je er een schat aan informatie over nieuwbouwprojecten, sleutel-op-de-deurconcepten en het verbouwen van woningen. Zowel de voorbereiding, de ruwbouw en de afwerking komt uitgebreid aan bod. Je tuin aanleggen? Er zijn ook verschillende bedrijven aanwezig gespecialiseerd in het ontwerp, de aanleg en het omheinen van je tuin. Voor een ticketje betaal je 8 euro. Wil je wachtrijen vermijden? Koop ze dan online en krijg 1.5 euro korting!*

Mis de Nocturne niet

Leuke tip: vrijdag 6 februari is de beurs extra feestelijk, want dan vindt de nocturne plaats. De beurs is dan tot 23u geopend in plaats van tot 19u en alle bezoekers krijgen een lekker glaasje aangeboden!

Handige tips over duurzame interieurafwerking tijdens de interieurroute

Elk jaar zet de Bouwinnovatiebeurs een speciaal thema in de kijker. Dit jaar wordt interieurafwerking extra in de kijker gezet. Zo kom je in de interieurroute alles te weten over duurzame afwerking van je interieur. Je leert hoe je kwaliteit en comfort combineert, zodat je levenslang van een comfortabel interieur geniet. Een kleine verrassing die we al kunnen prijsgeven: in samenwerking met Het Belang van Limburg geeft Ixina een keuken ter waarde van 12.500 euro weg!

Win tickets voor Bouwinnovatie 2015 – Hasselt!

Ben je benieuwd en wil je de beurs bezoeken? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Je kan namelijk gratis tickets winnen voor dit niet-te-missen event! Laat gewoon je naam, voornaam en e-mailadres achter en wie weet kan  je een gratis bezoek brengen aan Bouwinnovatie 2015! Veel Succes!

*De online verkoop begint op 14 januari 2015

16/12/2014

Vragen en opmerkingen

RE
Robyns Els

Wij hebben pas een huis gekocht dat wij willen verbouwen .
dus graag hadden wij kans gemaakt op gratis tickets
alvast bedankt

M
Monique

We gaan ons badkamer renoveren, dus graag had ik gratis tickets.
Dank U

C
Caroline

Hallo, we hebben ons droomhuisje eindelijk gevonden. De handen moeten wel nog uit de mouwen gestoken worden om het volledig naar ons zin te zetten. Stof ligt er bij ons al voor het rapen, maar een goede stielman vonden wij nog niet. Daarom kunnen wij dit evenement zeker en vast niet missen! Zoals u kan lezen, zijn gratis kaartjes dus zeker welkom! Stoffige groetjes van 2 “amateur verbouwers”.

J
Jimmy

Ons nieuwbouwplan raakt stillan in zijn eindfase, bouwinnovatie is voor ons dus perfect getimed!!!

P
Peggy

Ik sta voor de complete renovatie van mijn grootmoeders huisje, van kelder tot en met zolder. Alle tips en voorbeelden + adviezen van specialisten zijn welkom. Ik kom er graag voor naar Hasselt vanuit Gent. Een gratis ticket zou fantastisch zijn.

P
pierre

zijn met verbouwing huis bezig,gaarne 2 vrijkaarten voor bouwinnovatie hasselt

P
pierre

zijn met verbouwing huis bezig,gaarne 2 vrijkaarten voor bouwinnovatie hasselt

T
Tine

ik ga dit jaar bouwen en zou graag wat inspiratie opdoen, de tickets zijn dus meer dan welkom!

MG
MARTENS GUY

ben aan het verbouwen; 2 gratis tickets voor Bouwinnovatie zou van pas komen

G
GOOVAERTS

grote verbouwingen dit jaar op til van boven tot onder dus graag gratis tickets
groetjes

GF
Ghis Fiddelaers

Geachte,
enkele jaren geleden hebben wij in Genk een landelijke woning gekocht van 1954. Uniek in haar soort. Wij zijn al enige tijd bezig met deze woning te moderniseren en te renoveren met degelijke materialen. Vorig jaar hebben wij kennis gemaakt met de bouwinnovatie te Hasselt en zijn zinnens dit jaar weer een bezoek te brengen. Vriendelijke mensen waarvan je veel kan leren, overleggen en een thuisbezoek kan laten doen voor offertes. Dat hebben wij nodig! Als het kan enkele vrijkaarten met dank verschuldigd,
Ghis Fiddelaers.

SJ
Smeets Jean-Paul

Ons project start dit jaar, we zijn reeds uitvoerig bezig geweest met architect en de plannen zijn klaar. Nu nog de invulling! Van ventilatie, verwarming, ramen en deuren en zelfs interieur, al deze keuzes moeten nu gemaakt worden. Het ideale moment om bouwinnovatie te bezoeken. Een steeds groeiende beurs boordevol inspiratie en ideeën.

D
daenen

Ons nieuwe huis verwarmen ? Wat is nu het beste ? Warmtepomp of wkk of toch mazout ? En kiezen we beter voor 1 stijl als interieur of bekijken we het kamer voor kamer ? Wat is tijdloos ? En onze tuim inrichten, wie kan ons hier in begeleiden ? Dat zijn toch allemaal onderwerpen die Bouwinnovatie behandeld, toch ?

BP
Brigitte Padberg

Wij gaan op energie vlak verder vernieuwen; zonnepanelen, warmtepompboiler, en het plaatsen van dakramen. Wij zouden het heel fijn vinden als we de tickets mogen winnen.
Alvast bedankt, groet brigitte

S
Suzy

We zijn aan’t uitkijken om nog dit jaar een veranda te bouwen, waar kan je meerdere verandabouwers op een kleine oppervlakte bereiken dan op Bouwinnovatie ? De gratis tickets zijn welkom !

FC
FRANCK CRIS

Ik ga mijn badkamer (laten) renoveren 10m2. Heb wel interesse voor GEPOLIERD BETON.
Graag info over haalbaarheid en prijs?

JW
John Willems

Wij zijn net omgehuisd naar onze nieuwbouwwoning. Wij zijn nog op zoek naar afwerking voor enkele muren (verf, behang, houten bekleding, …), er dient nog een carport geplaatst te worden en een overdekt terras. Reden te meer dus om een bezoek te brengen aan de beurs.

WM
Wilfried Mattheus

graag gratis inkomkaarten

VF
Vandeurzen Francois

Indien kaarten beschikbaar wil ik er graag 2.
Interesse wegens renovatieproject (keuken is al io, verwarming gedeeltelijk ok, nu nog koeling, remen/deuren/rolluiken, en de vernieuwing Living.
mvg,
François

LW
Luc Witpas

Wij willen onze keuken en living renoveren en hadden daarom graag gratis kaarten verkregen vooe de beurs

WV
Wim Vanheel

hallo,
graag had ik 2 tickets voor de beurs aub

W
Wim

hallo,
graag had ik 2 tickets voor de beurs aub
Ik ben op zoek naar info over ventillatie systemen, en alarmen.

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Twee budgettoppers op Batibouw 2015
Volgende artikel
“Woningen Blavier krijgt van ons 9/10”