Woonadvies.

Bouw & Reno 2012

Van 14 tot 22 januari vindt in Antwerp Expo de tiende editie van de Bouw en Renovatie beurs plaats. Traditiegetrouw probeert de beurs alle nuttige informatie, tips, advies, ideeën en adressen voor een geslaagd bouw- of verbouwingsproject te bieden. Waar kan u zich aan verwachten?

Meer dan 240 exposanten

Bouwmaterialen en bouwbedrijven, keukens en badkamers, ramen en deuren, verwarming en elektriciteit, domotica, vloer- en wandbekleding, dakwerken, isolatie en zonnepanelen, open haarden en kachels, trappen, verlichting en veranda’s… alle aspecten van de bouwsector komen aan bod op bouw & reno 2012. 245 exposanten ontvangen u in hun stand voor meer informatie.

Vier gratis infosessies

  • Zaterdag 14 januari van 14 tot 15 uur: informatieve sessie over renovatie en isolatie van binnen- en buitenmuren
  • Donderdag 19 januari van 13u30 tot 14u30: sessie over strengere energienormen. Hier komt u te weten aan welke normen uw woning moet voldoen.
  • Zaterdag 21 januari van 11 tot 12 uur: wegwijs door het doolhof van de groene premies en fiscale voordelen
  • Zaterdag 21 januari van 13u30 tot 14u30: sessie over de renovatie en isolatie van binnen-en buitenmuren

Gratis bouwadvies

Bij nieuwbouw en verbouwingen komen steeds meer regeltjes, normen en verplichtingen kijken. Bouwregelgeving, veiligheidscoördinatie, ruimtelijke structuurplannen, energienormen, akoestische normen, het zijn maar enkele voorbeelden. Als u zich op voorhand inschrijft op de website van Bouw & Reno Antwerpen kan u tijdens de beurs professionele adviseurs consulteren die u zullen bijstaan voor diverse thema’s als algemene ruwbouw en dakwerken, buitenschrijnwerk, financiën en verzekeringen, hernieuwbare energie, isolatie, planadvies, premies, belastingen en energiebesparing, ventilatietechnieken, verwarming en sanitair, enz. In de inkomhal kan je ook de gratis bouwgids ‘Verstandig bouwen en renoveren’ afhalen.

Bouw & Reno praktisch

De Bouw & Reno beurs vindt plaats in Antwerp Expo (het vroegere Bouwcentrum), Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen, van 14 tot 22 januari. De beurs is open op zaterdag en zondag van 10u tot 18u, van maandag tot donderdag van 14u tot 18u en op vrijdag 20 januari vindt er een nocturne plaats van 14u tot 22u. De inkom bedraagt 8 euro per persoon, kinderen tot 16 jaar mogen gratis naar binnen. Meer info vindt u op http://www.bouwreno.be/nl.

03/01/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Op zoek naar het perfecte tv meubel
Volgende artikel
Hoe werkt airconditioning?