Woonadvies.

Bis 2014 biedt een platform aan jonge ondernemers

Je droomhuis vinden of bouwen? Tips voor een renovatie of het inrichten van je interieur? Praktische informatie en (bouw)advies op maat? Dan moet je nog tot 12 oktober op de Bis beurs zijn. Maar Bis 2014 is nóg meer dan dat. Dit jaar biedt het een platform aan jonge ondernemers en startende bedrijven in de bouwsector.

JONG! Het Bis project voor startende bedrijven

De economische crisis en de nieuwe wetgevingen maken het er voor jonge ondernemers en startende bedrijven niet makkelijker op om hun product of hun diensten aan de man te krijgen. Naambekendheid is een absolute must om klanten te kunnen werven en te kunnen groeien als bedrijf.

Daarom werden 7 startende bedrijven geselecteerd die in hal 7 hun bedrijf aan jullie voorstellen. Ieder bedrijf kreeg een betaalbare en originele stand, namelijk een heuse zeecontainer! Wat opvalt is dat het ten eerste een zeer mooie mix is van bedrijven. Daarnaast zijn er ook bedrijven die vol inzetten op innovatieve materialen, isolatie en hernieuwbare energie en zo inspelen op actuele bouwtechnieken. Anderzijds zijn er dan weer bedrijven die kiezen voor het traditionele aspect.

Ontdek de jonge bedrijven in Hal 7

KDS Consult is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het isoleren van nieuwe en bestaande woningen en daarnaast instaat voor volledige zolderinrichtingen.

Verroeye Roof Solutions is een dakwerkersbedrijf dat zorgt voor de afwerking van platte en hellende daken maar ook voor het waterdicht maken van funderingen, vijvers en zwembaden.

IsoCrafts trekt de innovatieve kaart en specialiseert zich in het efficiënt isoleren en verdelen van woningen en bedrijven met isolatiepanelen en scheidingswanden van geëxtrudeerd polystyreenschuim.

Den Ouden Tegel is een bedrijf dat bewust de traditionele kaart trekt. Zij maken handgemaakte cementgebonden vloertegels en handgemaakte muurtegels en bieden een enorm aanbod van meer dan 850 verschillende motieven.

Vlaanderen Groen speelt opnieuw in op het energie-aspect en levert kwalitatieve, zorgeloze oplossingen voor duurzame energie in huis en kantoor.

Heat Service is een jong bedrijf dat zich toespitst op zowel sanitaire als verwarmingsinstallaties en daarbij hernieuwbare energie voorop zet.

Maku ten slotte is een interieurbedrijf dat kiest voor echt maatwerk. In hun atelier maken ze unieke ontwerpen voor alles van inbouwkasten, keukens en dressings, tot bibliotheekkasten en tv-meubels die vervolgens thuis geplaatst worden.

Breng je een bezoekje aan de Bis beurs? Neem dan zeker een kijkje in Hal 7 en ontdek wat deze jonge maar zeer dynamische bedrijven jou te bieden hebben! Gratis een bezoekje brengen aan Bis 2014? Dan  ontdek je hier hoe je eenvrijkaart kan winnen!

 

08/10/2014

Vragen en opmerkingen

C
Cordelia

I could watch Scrhndlei’s List and still be happy after reading this.

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
De eerste weken in mijn nieuwbouwwoning
Volgende artikel
Warmtepompboiler: de oplossing voor de toekomst