Woonadvies.

Belgisch Design van Diane Steverlynck

Talent van eigen bodem, Diane Steverlynck. De Belgische ontwerpster, Diane Steverlynck, ontwerpt textielaccessoires met een verhaal.

Diane Steverlynck

Belgisch ontwerpster Diane Steverlynck ontwerpt objecten en accessoires van textiel. Sinds 2003 heeft ze haar eigen studio in Brussel. Kenmerkend voor haar ontwerpen is de diversiteit van de producten die ze gebruikt. Elk ontwerp is eenvoudig en samenhangend en past in elk hedendaags interieur. In haar werken doet ze onderzoek naar textiel, materialen en structuren en hun invloed op het gebruik. Achter elk stuk dat ze ontwerpt zit een verhaal!

Modul­­_le by Diane Steverlynck

Is een flexibele vloerbedekking gemaakt van vervilte wollen ballen. Elke bol is afhankelijk van de andere, op deze manier kan je de vorm en het nut veranderen. De zachte elementen worden aangelegd met klittenband of worden afzonderlijk gebruikt als kleine kussens. Een moduleerbaar en comfortabel materiaal dat volgens je stemming, behoeften en verlangens aangepast kan worden.

Leaning by Diane Steverlynck

Het Leaning-systeem is een nieuwe benadering van de traditionele rekken.Een serie opberg schappen die in functie van het gewicht een vorm aan nemen. Een elegante en handige oplossing voor in de hal, slaapkamer, woonkamer of op kantoor.

Handige kapstokken

Volgende ontwerpen maakte Diane steverlynck in samenwerking met Anne Masson en Eric  Chevalier ontwierp ze volgende handige ‘kapstokken’.

Igor Coat Rack

Een soepele kapstok die speelt met het gewicht van de voorwerpen die er aan hangen en de verdeling er van.

Lines

Een collectie van 3 verschillende haken die in 8 verschillende configuraties gecombineerd kunnen worden: “Fish hook, Roller, Twin loop, Voltige, Trio, Loop, Loop6 en Grappe”.

Draw

03/04/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Woningen Blavier ervaringen. Sylvester De Block en Liesbeth Verlinde
Volgende artikel
Kunstgras kopen en de typische clichés over kunstgras; fabels of feiten?