Woonadvies.

Batibouw exposanten trucjes

Batibouw 2012 is in volle gang. Inspirerend Wonen heeft reeds geschreven over nieuwe trends die ons opvielen. Maar we waren ook verrast door de manieren waarmee de Batibouw exposanten potentiële klanten naar hun stand proberen te lokken. Een overzicht van de publiekstrekkers

BV’s als publiekstrekkers

De firma Riello, gespecialiseerd in systemen voor hernieuwbare energie, wilde haar stand energierijk maken. Daarom zette ze krachtpatser Sugar Jackson samen met een halfnaakt model op de beursstand. Kijklustige voorbijgangers konden met het duo op de foto. Ook de Inspirerend Wonen redactrices grepen de kans om Sugar eens te knuffelen!

Wedstrijden van de Batibouw exposanten

Wedstrijden zijn een traditionele publiekstrekker op Batibouw. Word je tijdens de beurs gefotografeerd met een Wienerberger zak, dan maak je kans op een mooie prijs van de bakstenen en dakpannen producent, die ook nog eens de aandacht probeerde te trekken door stoere mannen live te laten metsen. Tijdens Batibouw 2012 loopt er ook een speciale actie. Ruil je een ingevulde antwoordkaart in aan de balie van Radson radiatoren, dan krijg je een magneetje. Wanneer je die magneet op de designradiatoren plakt, komt een code te voorschijn, elke dag is er een winnende code waarmee je een radson radiator kan winnen!

Lekkernijen

Silstone/Consentino haalde mediakok Jeroen De Pauw naar haar stand om bouwbeurs bezoekers en keukenfanaten te verwennen met zijn culinaire rock ’n roll. Dat was ook de taktiek van NEFF, die de drie keukenprinsessen van ‘Les filles, plaisirs culinaires’ naar Batibouw haalde om mensen te verleiden met hun zinnenprikkelende creaties!

Maar de grootste aandachtstrekker was ongetwijfeld Daikin, met een ingestorte beursstand!

 

 

06/03/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Batibouw 2012 en de Unilin click meubels
Volgende artikel
Moderne bouwstijl of pastorijstijl?