Actua

Axel Vervoordt richt huis Kanye West in!

Kanye West liet zijn huis inrichten door de Antwerpse antiquair Axel Vervoordt. De Belgische interieurarchitect mag zijn stempel drukken op Wests woningen in Parijs en Los Angeles.

Ontmoeting Kanye West en Axel Vervoordt

Tijdens de TEFAF-beurs, de grootste beurs voor kunst en antiek in Maastricht, maakte Kanye West kennis met Axel Vervoordt. Met zijn verbluffende stand wist Vervoordt de aandacht van de rapper te trekken. De twee spraken nadien af op Axel Vervoordts kasteel in ‘s-Gravenwezel.

Kanye West looft Axel Vervoordt

In een recent nummer van W Magazine vertelde Kanye West over zijn nieuwe woning en de schatten die hij dankzij Axel Vervoordt verwierf. Hij looft Vervoordt in het artikel om zijn goede smaak. De Amerikaanse rapper kocht bij hem stoelen van de Zwitserse architect Pierre Jeanneret en een exclusieve lamp van Le Corbusier. Naar eigen zeggen was de lamp een belangrijke inspiratiebron voor zijn nieuwe album “Yeezus”.

Axel Vervoordt, geen onbekende bij de sterren

Axel Vervoordt is geen onbekende bij de grote sterren. Sinds 2010 werkt hij aan de inrichting van de penthouse van Robert De Niro. Hij gaf ook reeds design- en kunstadvies aan Daniel Day-Lewis, Sting en Madonna. Daarnaast mag hij ook Calvin Klein en Venus Williams onder zijn klanten tellen.

27/06/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Kleur je interieur met design behangpapier
Volgende artikel
Houtworm bestrijden: hoe doe je dat?