Woonadvies.

Art Brussels 2013

De hedendaagse kunstbeurs Art Brussels staat bekend als ‘de’ beurs voor jong, ontluikend talent. Een must voor elke kunstliefhebber!

Art Brussels 2013

Art Brussels bestaat uit drie verschillende secties, namelijk Gallery, Young Talent en First Call. Gallery zijn de gevestigde galerijen, Young Talent zijn jonge en mid-carreer galerijen met een sterk internationaal programma en First Call zijn 14 galerijen die nooit eerder deelnamen aan de beurs en die een beloftevol programma hebben.

Vormgeving Art Brussels

Dit jaar krijgt Art Brussels een nieuwe vormgeving en scenografie van de jonge Belgische ontwerper Tom Mares in samenwerking met Walt van Beek. Samen dachten ze het concept voor Art Brussels 2013 uit.

Het concept van Art Brussels 2013: een Kunststad. Bij aankomst checken bezoekers in zoals op een luchthaven. Daar start de tocht door de kunststad. De mensen worden tot hun bestemming gebracht met kleurrijke markeringen op de grond. Dit zijn subtiele verbindingen die mensen helpen de weg terug te vinden.

Praktische informatie

  • Data & openingsurenPreview & vernissage: woensdag 17 april – Preview 12u tot 16u/vernissage 16u tot 22u (enkel op uitnodiging). Van donderdag 18 tot zondag 21 april 2013: Donderdag 18 april Nocturne van 19u tot 22u, alle dagen geopend van 12u tot 19u.
  • Waar & Hoe bereiken: Brussels Expo, Hall 1 en 3: Belgieplein 1, 1020 Brussel. Gemakkelijk bereikbaar met de auto via de Brusselse Ring. Maar ook bereikbaar met het openbaar vervoer.
  • Tickets: Een dagticket voor Art Fair kost €15, studenten en groepen (min. 10 personen) betalen slechts €10. Een combi-ticket (toegang + catalogus) kost €35.
01/04/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Occulte hypotheek bij een geërfde woning
Volgende artikel
Badkamerverlichting van A tot Z