Woonadvies.

Architect@Work 2014 in Rotterdam – Win vrijkaarten!

Architect@Work is het totaalevenement voor architecten, interieurarchitecten en voorschrijvers op productinnovaties. Of simpel gezegd: hét evenement van het jaar voor alle architecten!

De intussen 5e editie van het evenement zal in 2014 doorgaan op 17 en 18 september en telt dit jaar niet minder dan 288 verschillende standen met exposanten uit de ruwbouw, binnenafwerking, technieken (bv. domotica en verwarming), diensten, media en software.

Hét evenement voor architecten

Architect@Work zegt zelf meer te willen zijn dan louter een ontmoetingsplek voor architecten. Op A@W worden ieder jaar noviteiten en innovatieve producten, materialen en toepassingen voorgesteld aan het publiek. Daarnaast legt men ook de focus op de technische expertise. Zo vind je als (interieur)architect op iedere stand technische specialisten die u graag meer vertellen over hun product, toepassing of materiaal.

Naast het kennismaken met de exposanten en hun producten kan u op A@W verscheidene seminars bijwonen waar u meer te weten kan komen over bepaalde innovaties. Er is ook ruimte voorzien voor seminars waarbij collega’s hun ervaringen delen.

Of je dus ingenier, (interieur)architect, designer of projectontwikkelaar bent, op Architect@Work ontdek je alle innovaties en noviteiten die de komende jaren de bouwmarkt zullen veroveren. Perfect dus om op de hoogte te blijven van al wat reilt en zeilt in de bouwsector.

Dankzij Inspirerend Wonen kan je bovendien gratis en voor niets naar A@W! Scroll naar het einde van het artikel en ontdek wat je moet doen voor een vrijkaart t.w.v. €30.

Praktische info:

Waar? Ahoy Rotterdam, Hal 1 / Routebeschrijving beschikbaar via www.ahoy.nl

Wanneer? 17 – 18 september 2014, telkens van 13:00 tot 20:00u.

Wie? A@W is specifiek gericht op:

  • architecten,
  • interieurarchitecten,
  • interieurvormgevers,
  • designers,
  • ingenieursbureaus,
  • projectontwikkelaars,
  • technische diensten van steden en gemeenten,
  • patrimoniumbeheerders,
  • facility managers
  • en laatstejaarsstudenten (interieur-)architectuur.

Prijs? €30 of gratis als je één van onze vrijkaarten wint (zie onder)

Meer info? Via de A@W website kan u meer info opvragen.

Maak kans op één van de Architect@Work vrijkaarten!

Inspirerend Wonen geeft x kaarten weg aan iedereen die in bovenstaand rijtje thuishoort. Wat moet je hiervoor doen? Deel deze Facebook post en vertel ons (met een foto) wat jouw favoriete bouwwerk is.

Alle deelnemers ontvangen een vrijkaart (zolang de voorraad strekt!).

11/08/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Een huis bouwen: wat je zeker niet mag vergeten
Volgende artikel
Je kot inrichten met gerecycleerde materialen: van deur tot hip bureau