Actua

Appartement inrichten: binnenkijken bij FRIENDS

De appartementen van Chandler, Joey, Monica  en Rachel uit Friends kent (bijna) iedereen. De twee tegenover elkaar liggende appartementen in Bedfordstreet in New York City… We nemen een kijkje in de interieurs van beide appartementen!

Appartement Monica & Rachel

Als de serie Friends zich niet afspeelt in “central perk” dan bevinden de vrienden zich meestal in het appartement van Rachel en Monica (rechts op het grondplan). Het appartement van Rachel en Monica heeft een open keuken, comfortabele woonkamer, een klein bureau en twee slaapkamers. De blauwe keukenkastjes en het paarse behangpapier in de woonkamer zijn erg typerend voor het appartement van de dames.

Appartement Chandler & Joey

Als we naar de overkant van de hal gaan, komen we in het appartement van Chandler en Joey. Dit appartement heeft ook een open keuken, met een kookeiland. In de keuken vind je in plaats van een keukentafel, een kickertafel. De woonkamer heeft twee comfortabele ligstoelen, een open tv-kast en een comfy tweepersoons zetel. Ook dit appartement heeft twee slaapkamers.

Appartement inrichten: contrast

We zien duidelijk het contrast tussen het appartement van Chandler en Joey en dat van Monica en Rachel. Het appartement van Joey en Chandler is duidelijk een plek waar mannen vertoeven. De basics zijn aanwezig, meer hebben ze niet nodig. Terwijl het appartement van Monica en Rachel heel gezellig en warm is ingericht.

16/09/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Het rijtjeshuis, een duurzame oplossing
Volgende artikel
Woningventilatie: zelfregelende ventilatie van je dakraam