Woonadvies.

A.CITYLIFE, dé designbeurs!

Op 11, 12, 13, 17, 18 en 19 februari vindt in de Antwerp Expo de lifestyle en designbeurs A.CITYLIFE plaats, en dat is hét nieuwste event voor interieur, stijl en gastronomie in Antwerpen. Hier vindt u alles voor interieur en outdoor, van design urban chic tot klassiek.

A.CITYLIFE = A QUALITY LIFE

A.CITYLIFE wil ‘a quality life’ brengen en dat betekent hoogwaardige kwaliteit, exclusiviteit en een aangename sfeer. Naast interieur (design, urban chique, tijdloos klassiek) en exterieur, wordt er ook uitgebreid aandacht besteed aan lifestyle.

Pop Up Designmarkt R

A CITYLIFE biedt ook heel wat spannende randactiviteiten en lifestyle events, zoals fashion shows, debatten, culinaire degustaties, showcookings met diner op topniveau, nocturnes en een Star Night Party. Maar ook op vlak van wonen en design zijn er tal van leuke en hippe evenementen gepland:

  • Je kan bijvoorbeeld interieuradvies inwinnen bij een team van jonge en getalenteerde interieur architecten.
  • Er is ook een Pop Up Designmarkt R op zaterdag 18 en zondag 19 februari. Na Gent en Knokke komt de Designmarkt naar Antwerpen tijdens A.CITYLIFE. Het recept: tophandelaars en galeriehouders tonen en verkopen heel wat meubels en accessoires met retrolook. Naast prijzige en gegeerde verzamelstukken, vind je op de Designmarkt ook leuke en betaalbare objecten die je zo mee naar huis kan nemen. De specialisten ter zake geven graag uitleg bij elk stuk.
  • Op zondag kan je in de Expertise Corner een foto van je eigen vintage meubels of vintage objecten meebrengen en ter plaatse laten schatten.
  • Op zondag is er ook een White Box Live Performance waarbij een toparchitect voor de ogen van het publiek stap voor stap een kale, witte ruimte inricht. Terwijl hij zich bezig houdt met interieurinrichting, geeft de expert ook de nodige uitleg over zijn keuzes. Voor de styling doet hij een beroep op de producten van de designers die vertegenwoordigd zijn in de pop-uplocatie. Na afloop kunnen bezoekers een praatje slaan met de architect en heel wat ideeën mee naar huis nemen.

A.CITYLIFE tickets

Toegangstickets voor A.CITYLIFE kosten 10 euro aan de kasse of 8 euro via online voorverkoop. Kinderen onder de 12 jaar mogen gratis mee naar binnen.

03/02/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Valentijn cadeau? Ga voor origineel design!
Volgende artikel
De voor- en nadelen van vast tapijt